• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Oil&Ohm Lichaamsolie 50ml - Kapha

€24,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Oil&Ohm Lichaamsolie 50ml - Kapha

Oil & Ohm creëert unieke lichaamsoliën die je lichaam en geest ondersteunen in het vinden van balans in het dagelijks leven. De oliën bestaan uit een combinatie van traditionele Marokkaanse Argan olie en essentiële oliën. De oliën zijn allemaal 100% natuurlijk, niet op dieren getest, milieu vriendelijk, en ze ruiken heerlijk!

De Ayurvedische lichaamsolie lijn is gebaseerd op Ayurveda: de eeuwenoude Indiase levensleer. Deze bijzondere olie bevat Argan olie en een unieke blend van essentiële oliën. ​De Kapha olie is enerverend en stimulerend en perfect voor vermoeide periodes.

Eigenschappen

  • Inhoud 50ml
  • 100% biologisch en puur
  • Voedt de huid en maakt deze zacht en glad​
  • Perfect dagelijkse, balancerende lichaamsverzorging

Ingrediënten

100% bio Argan olie
Essentiële oliën: Basilicum, Bergamot, Cajeputi, Kamfer, Gember, Rozemarijn

Wat is Ayurveda?

Ayurveda betekent letterlijk 'de wetenschap van het leven' of 'levens kennis' en stamt uit het Vedische tijdperk rond 3500 v. C. Het biedt een een holistische benadering tot ons lichaam en geest en maakt gebruik van de kennis over de elementen. Op basis van de elementen werkt Ayurveda met drie 'doshas' of constitutie types die inzicht geven jouw persoonlijke neigingen en gevoeligheden.

Het doel van Ayurveda is het creëren van balans in lichaam en geest, waardoor ziekten en ongemakken voorkomen en genezen kunnen worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende methoden zoals yoga, meditatie, kruiden, voeding, lichaamswerk en zelf massage met holistische oliën. Welke combinatie van behandelingen ingezet wordt, hangt af van de constitutie en welke inbalans op dat moment speelt.

Kapha dosha

Als Kapha dominant is in je constitutie herken je dit aan een wat vollere bouw, ronde trekken in het gezicht, glanzend dik haar, rustig temperament en zorgzaam karakter. Als Kapha uit balans is, kan dit voor klachten zorgen als vermoeidheid, gewichtstoename, lethargie en verstopping. Tijdens de winter en de lente heeft Kapha wat meer aandacht nodig, denk aan winter dipjes en voorjaarsmoeheid.

De Kapha dosha bestaat uit de elementen water en aarde. Kapha is verantwoordelijk voor groei en het creëren van de structuur van je lichaam en vormt de cellen, spiermassa, organen en botten. Het is solide, geeft structuur en een fundament.

​De Kapha olie is enerverend en stimulerend.

Duurzaamheid

Bij de productie van de oliën staan ethiek en duurzaamheid voorop! Voor de productie worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt, en ook qua verpakking wordt er bewust voor gekozen om geen plastic te gebruiken. Alle olie zit in een glazen fles. Dit omdat plastic voor jou als gebruiker enkel onnodige chemicaliën toevoegt en de kwaliteit van de olie niet ten goede komt, én omdat we de natuur niet willen belasten met plastic verpakkingen.

De argan olie is 100% biologisch en iedere batch wordt opnieuw getest en gecertificeerd.

Oil&Ohm test niet op dieren en gebruikt geen dierlijke producten. Helemaal vegan dus!

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen