Zo gebruik je een FeetUp

Met de FeetUp kun je op een stabiele en veilige manier tal van inversie-posities beoefenen, zonder dat je druk op je nek of wervelkolom ervaart. Met deze handige prop kun je oneindig veel houdingen doen. Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje.

Mediteer comfortabel op een meditatiebankje

Als je graag op je knieën zit tijdens je meditatie is een meditatiebankje waarschijnlijk een perfecte fit! Ontdek de voordelen van mediteren op een bankje en de geheimen van het vinden van de ideale houding.

Thuis een yoga ruimte maken

Als je thuis yoga wilt beoefenen is het fijn om hier een ruimte voor in te richten. Maar, wat heb je nou allemaal nodig en hoe maak je het net zo fijn als in de yoga studio?

Hoe kies je de juiste yogamat?

Het essentiële attribuut voor iedereen die yoga beoefent: de yogamat! Hoewel een yogamat op het eerste gezicht vrij simpel lijkt, zijn er veel verschillen in materiaal, afmetingen, en textuur, allemaal met hun eigen specifieke eigenschappen. Wij zetten het op een rijtje voor je!

Yogisha maatregelen corona virus

Yogisha treft extra maatregelen om risico's op besmetting uit te sluiten. Beide winkels blijven geopend op onze normale openingstijden.