Verzending binnen 1-2 werkdagen
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Gratis verzending vanaf €50
Vragen of advies? We helpen je graag!
  • Nederlands
  • Blog

    Blog

    Inspiratie

    • Hoe gebruik je een yogastrip? 14 Mar

      Blog Hoe gebruik je een yogastrip?

      Als iemand die veel achter een computer werkt, weet ik maar al te goed hoe vervelend nekklachten kunnen zijn. Gelukkig heb ik de Yoga Strip ontdekt.

    • Yoga als levensstijl 25 Jan

      Blog Yoga als levensstijl

      Laten we meteen een mythe ontkrachten: je hoeft geen bochtenkoning of flexibele wonder te zijn om yoga te beoefenen. Yoga is er voor iedereen, ongeacht je lichaamstype of leeftijd. Je kunt Yoga als sport zien, maar vooral ook als levensstijl. Joúw levensstijl!

    • Stress verminderen met Yoga Nidra, zo doe je dat 12 Dec

      Blog Stress verminderen met Yoga Nidra, zo doe je dat

      Kun je niet slapen of wil je snel stress verminderen? Probeer eens wat Yoga Nidra. Dit is dé manier om razendsnel te ontspannen. Hoewel het niet per se de bedoeling is dat je in slaap valt, kan het natuurlijk wel gebeuren. Eens kijken hoe het werkt? Lees snel verder.

    • Kiezen tussen yogablokken: foam, kurk of hout? 06 Nov

      Blog Kiezen tussen yogablokken: foam, kurk of hout?

      Yogablokken zijn handige hulpmiddelen die je yoga practice of ‘work-out’ naar een hoger niveau kunnen tillen, ongeacht je ervaringsniveau. Maar welk type yogablok kies je en welke past het beste bij jou?

    • Het juiste meditatiekussen 10 Oct

      Blog Het juiste meditatiekussen

      Het juiste meditatiekussen is stevig en heeft een goede hoogte. De bekleding is supersterk. De meeste meditatiekussens zijn rond. Het klinkt allemaal eenvoudig; toch is er wel wat meer over te zeggen.

    Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »