Yogamat Verhuur

Ben jij een yogadocent en organiseer je een evenement, retreat, of workshop op een locatie waar geen yogamatten aanwezig zijn? Het aanschaffen van yogamatten is voor iets eenmaligs soms onnodig of te duur. Daarom hebben wij nu ook yogamatten tegen een zeer aantrekkelijke prijs te huur.

Zorg jij goed voor je yogamat?

Het wordt vaak vergeten, maar het is een onmisbaar deel van een prettige beoefening van yoga: het schoonhouden van je yogamat! Nadat je flink hebt gezweet tijdens een intensieve of hot yoga les neem jij een verfrissende douche en ben je weer lekker schoon, maar hoe zit dat met je yogamat?

Jouw perfecte yoga top

Een goede yoga top biedt ondersteuning zonder af te knellen, en voldoende ruimte om je te bewegen en te ademen. Er is veel keus, maar hoe weet je welke top bij jouw en je lichaam past? Wij zetten ze allemaal voor je op een rijtje om de keus makkelijker te maken.

Hoe kies je de juiste yogamat?

De yogamat is het essentiële attribuut voor elke yogabeoefenaar. Hoewel een yogamat op het eerste gezicht vrij simpel lijkt, zijn er veel verschillen in materiaal, afmetingen, en textuur. De verschillende yogamatten hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen, en zijn geschikt voor verschillende stijlen. Wij zetten het op een rijtje voor je!

Het juiste meditatiekussen

Het juiste meditatiekussen is stevig en heeft een goede hoogte. De bekleding is supersterk. De meeste meditatiekussens zijn rond. Het klinkt allemaal eenvoudig; toch is er wel wat meer over te zeggen.