• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

Niet tevreden? Geld terug! Een product kan binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.

Dit kan op 2 manieren:

- Gratis in onze winkel in Amsterdam of Den Haag.

- Per post. De kosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant. 

Je kunt het/de product(en), inclusief verpakking en/of labels, terugsturen naar:
Yogisha
Ceintuurbaan 306H
1072 GL Amsterdam 

Stuur het/de product(en) terug samen met (een kopie van) de pakbon die je bij je bestelling ontving. Geef hierop aan welke artikelen je terugstuurt. Bewaar het verzendbewijs zodat je ten alle tijden kunt aantonen dat het pakket verstuurd is.

Het bedrag wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 weken na ontvangst van retour, teruggestort. Bij retournering van de gehele bestelling wordt het totaalbedrag teruggestort. Bij het retourneren van een gedeelte van de bestelling wordt het deelbedrag teruggestort. De kosten voor het retoursturen zijn voor rekening van de klant. 

Mocht je willen ruilen, dan kun je een nieuwe bestelling plaatsen via onze webshop. In onze winkels kan uiteraard ook worden geruild.

Producten worden retour genomen mits in nieuwe staat; kledingstukken inclusief het aangehechte kledinglabel, yogamatten nog in de wikkel.  Als het product beschadigd is, kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.  In verband met de hygiëne kunnen wij gebruikte yogamatten helaas niet terugnemen.

Let op: wij versturen op dit moment geen ontvangstbevestiging, controleer hiervoor de Track & Trace.