Gratis verzending vanaf €50,- (NL-BE-DU)
Persoonlijk door ons verpakt en verstuurd vanuit onze winkel
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Verzending binnen 1-2 werkdagen
 • Nederlands
 • Hoe gebruik je een yogastrip?

  Marga van der Vet - 14 / Mar / 2024

  Hoe gebruik je een yogastrip?

  Als iemand die veel achter een computer werkt, weet ik maar al te goed hoe vervelend nekklachten kunnen zijn. Gelukkig heb ik de Yoga Strip ontdekt.

  De Yoga Strip is een aanrader!

  Als iemand die veel achter een computer werkt, weet ik maar al te goed hoe vervelend nekklachten kunnen zijn. Gelukkig heb ik de Yoga Strip ontdekt. Dit slimme stukje rubber zit er tamelijk onbelangrijk uit, maar is ideaal als het gaat om het verlichten van spanning en stijfheid in mijn schouders, bovenrug en nek. Voor je onderrug en bekken kan een Yoga Strip ook verlichting geven.

  Mijn persoonlijke ervaring

  Een Yoga strip is een mini-retraite in mijn eigen huis. Als ik voel dat mijn nek begint te protesteren na een lange werkdag, haal ik mijn Yoga Strip tevoorschijn en geef ik mezelf een paar minuten van pure ontspanning. De gebruiksaanwijzingen zijn eenvoudig: je gebruikt de Strip enkel of dubbelgevouwen en legt deze onder je wervelkolom. Je schouderbladen zakken er vanzelf omheen en zodoende maak je ruimte in je rug en wervelkolom. De eerste keren zal het vreemd aanvoelen, maar al gauw, voel je je na afloop ‘lekker los’.

  De Yoga Strip is specifiek gericht is op de gebieden waar ik vaak last van heb. Nekklachten, hoog in de rug. Soms kan dit zelfs leiden tot een zeurderige hoofdpijn waar geen paracetamol tegen helpt, of erger: migraine. Voor nekklachten zijn maar weinig oplossingen te vinden die jezelf kunt toepassen. Maar dus wel met de Yoga Strip! Ik gebruik de Yoga Strip vooral ná de The Primary Series, maar je kan de Yoga Strip natuurlijk gebruiken wanneer het jezelf uitkomt. Op Youtube zijn enkele filmpjes te vinden die specifiekere aanwijzingen geven en er een aparte sessie van maken.

  Rechtop!

  Bijkomend voordeel is ook dat je doordat je weer losser in je nek en rug zit, automatisch ook weer rechterop op loopt.

  Een echte aanrader

  Als je net zoals ik last hebt van nekklachten door veel computerwerk, zitten of werk waarbij je je nek in een verkeerde houding houdt, dan kan ik de Yoga Strip echt aanbevelen. Het is een eenvoudige en effectieve manier om jezelf wat verlichting te geven en ook je houding te verbeteren.

  Namasté

  Marga van der Vet is 50+ model en blogt regelmatig over de voordelen van yoga.

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »