• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Yogisha is dé yoga winkel van Nederland met een fysieke winkel in Amsterdam en een webshop. In 2009 opende Yogisha als eerste yoga speciaalzaak in Nederland haar deuren. Sindsdien zijn we gegroeid, maar onze nadruk op persoonlijk advies en natuurlijk onze liefde voor yoga en duurzame kwaliteitsproducten blijft onveranderd!

In onze winkel ben je welkom om alle kleding te passen en de verschillende producten te proberen. Hier kun je bijvoorbeeld de verschillende yogamatten testen zodat je zelf het verschil kunt ervaren tussen de materialen en merken. Ook kun je bijvoorbeeld even proef-zitten op onze meditatiekussens en -bankjes. Onze deskundige medewerkers kunnen je advies geven over het vinden van het juiste product.

Yogisha Amsterdam
Adres: Ceintuurbaan 306, 1072 GL Amsterdam
Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 11:00 - 18:00
Telefoon: 020 - 664 07 43
E-mail: [email protected]

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij Yogisha streven we naar een assortiment dat bestaat uit duurzame producten van hoge kwaliteit waar je jaren van kunt genieten. Zo vind je in ons aanbod onder andere kleding van gerecyclede kunststof, bamboe of biologisch katoen. Onze ecologische yogamatten en meditatiekussens laten we het liefst zo dicht mogelijk bij huis produceren, zodat we zeker weten dat het productieproces een minimale impact heeft gehad op mens en milieu.

Voor yogi's, door yogi's

Bij Yogisha delen we allemaal één passie: yoga en meditatie! Onze medewerkers zijn allemaal ervaren yogi's of yoga docenten met veel productkennis. Zo kunnen ze jou deskundig advies geven in je zoektocht naar het perfecte yoga matjemeditatiekussen of yoga outfit

Bestellingen worden verstuurd vanuit onze winkel in Amsterdam. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Ook bij een online bestelling beantwoorden we graag je vragen over de verschillende producten en kunnen we je helpen het product te vinden dat bij jou en je yoga practice past! Hiervoor kun je mailcontact met ons nemen via [email protected]

OVER DE EIGENARESSE

Dominique Brandsma: "Tijdens mijn studie geneeskunde merkte ik dat mijn interesse uitging naar de oorzaak van ziekte, en vooral de preventie ervan. In mijn zoektocht naar een gezonde en gelukkige levensstijl begon ik met het beoefenen van yoga. Het bracht me rust en helderheid. Ik vervolgde mijn yoga-passie en volgde trainingen in mindfulness en meditatie.

In Vancouver, New York en Londen zag ik speciale yogawinkels, yogakledinglijnen en –produkten. En niet alleen voor de oefenzaal. Yoga is een manier van oefenen, een manier van bewegen, maar ook een manier van leven. De kleding en accessoires zijn er om deze lifestyle te ervaren; kwaliteitsproducten om jezelf mee te verwennen. 

Ook als we het over commitment hebben om yoga en meditatie in ons leven te brengen, vraagt dat soms best wat van jezelf. Tijd en inzet. Dit mag je best wat ondersteunen. Yoga is celebrating life. Kwaliteitsproducten helpen daarbij. 

Het concept Yogisha is mijn bijdrage aan dit vieren van het leven. In de yoga lifestyle. Je bent welkom om dit met mij te delen. Kom eens langs in één van mijn winkels."