• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meditatiematten

Een meditatiemat biedt een fijne ondersteuning tijdens het mediteren. Zo zit of lig je niet op een koude of harde ondergrond en kun je geheel ontspannen jouw meditatie-oefeningen uitvoeren. Je hoeft niet lang te wachten tot je ook geniet van de voordelen van een meditatiemat. Bestel voor 16:00 uur en we sturen de meditatiemat dezelfde dag naar je op.  

  • Comfortabele ondergrond voor zittende meditaties
  • Te gebruiken in combinatie met meditatiekussen
  • Bestel voor 16:00 uur en ontvang morgen jouw meditatiemat

Meditatiematten kopen

Merken
Materiaal
Kleur

Hulp bij keuze

Mocht je vragen hebben over onze meditatiematten, neem dan gerust contact op met onze ervaren yogi’s via 020 664 07 43 of mail ons op [email protected].

Voordelen van meditatiematten

Mediteren helpt rust te brengen in jouw lichaam en geest. Een meditatiemat biedt een zachte ondergrond waarop je zittend jouw meditatie-oefeningen uitvoert. Als je op zoek bent naar het ultieme comfort, raden we je een combinatie aan van de meditatiemat en een meditatiekussen of -bankje. Zo kun je voortaan zorgeloos mediteren.

Start met ontspannen mediteren

Het is belangrijk om goed te ontspannen voor het uitoefenen van meditatie-oefeningen. Voor het ultieme comfort combineer je bijvoorbeeld een meditatiekussen met de meditatiemat. Hiernaast bieden we aan:

Neem bij vragen gerust contact op met onze ervaren yogi’s via 020 664 07 43 of mail ons op [email protected]. We geven je graag passend advies voor al jouw meditatie-oefeningen. Zo kies je altijd voor een hulpmiddel dat helpt bij het mediteren.

Test vrijblijvend onze meditatiematten

We beschikken over vier winkels waar onze meditatiehulpmiddelen zijn uit te proberen. Kom bij ons langs in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag. Bij het maken van een keuze voorzien we je graag van passend advies. Zo maak je de juiste keuze en kun je voortaan ontspannen mediteren.