• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Yogawinkel Den Haag

Welkom bij Yogisha, dé yogawinkel van Den Haag.

Yogisha opende op 19 december 2015 haar nieuwe winkel in het creatief en upcoming hart van Den Haag: het Zeeheldenkwartier. Na Amsterdam kan nu ook yoga-minded Den Haag haar geitenwollen sokken maar beter uittrekken!

ADRES

Prins Hendrikstraat 138
2518 HX Den Haag

Telefoon: 070 8701894
E-mail: info@yogisha.nl
KvK-nummer: 34324928
BTW-nummer: NL130455283B01

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m zaterdag11:00 tot 18:00

OPENBAAR VERVOER

Tram 3 & 16, halte Van Speijkstraat

PARKEREN

Voor de deur is altijd wel plek. Parkeerkosten: €1,70/uur

OVER DE EIGENARESSE

Tijdens mijn studie geneeskunde merkte ik dat mijn interesse uitging naar de oorzaak van ziekte, en vooral de preventie ervan. In mijn zoektocht naar een gezonde en gelukkige levensstijl begon ik met het beoefenen van yoga. Het bracht me rust en helderheid. Ik vervolgde mijn yoga-passie en volgde trainingen in mindfulness en meditatie.

In Vancouver, New York en Londen zag ik speciale yogawinkels, yogakledinglijnen en –produkten. En niet alleen voor de oefenzaal. Yoga is een manier van oefenen, een manier van bewegen, maar ook een manier van leven. De kleding en accessoires zijn er om deze lifestyle te ervaren; kwaliteitsproducten om jezelf mee te verwennen. 

Ook als we het over commitment hebben om yoga en meditatie in ons leven te brengen, vraagt dat soms best wat van jezelf. Tijd en inzet. Dit mag je best wat ondersteunen. Yoga is celebrating life. Kwaliteitsproducten helpen daarbij. 

Het concept Yogisha is mijn bijdrage aan dit vieren van het leven. In de yoga lifestyle. Je bent welkom om dit met mij te delen. Kom eens langs in de winkel."