• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Yogawinkel Amsterdam

  

Welkom bij Yogisha, dé yogawinkel van Amsterdam.

COVID-19
Yogisha winkels zijn geopend tijdens onze gebruikelijke openingstijden. Wij nemen extra maatregelen, zoals het beperken van het aantal klanten in de winkel, om voor iedereen veiligheid en gezondheid te kunnen garanderen.

Yogisha opende in 2009 als eerste yogaspeciaalzaak van Nederland haar deuren. De behoefte aan kwaliteitsproducten op het gebied van yoga was groot en de combinatie van een webshop met een fysieke winkel bleek een groot succes.

Na 8 mooie jaren waren we dan toch echt uit de winkel aan de Ceintuurbaan 378 gegroeid en was het tijd voor de volgende stap. Op 23 september 2017 opende Yogisha de deuren van haar nieuwe locatie aan de Ceintuurbaan 306. De Yogisha spirit bleef natuurlijk onveranderd. In onze nieuwe, ruimere winkel konden we ons assortiment hoogwaardige yogakleding, -matten, -props en accessoires uitbreiden. Kortom, een nog completer aanbod van essentials for the yoga lifestyle!

Wij zien de yoga community in Nederland gestaag groeien. Yoga is toegankelijk geworden voor elk publiek en heeft zijn geitenwollensokken-imago ver achter zich gelaten. Onze yogaproducten zijn onmisbaar bij deze nieuwe beleving van yoga. Yogisha biedt de unieke combinatie van online én offline winkelen. Naast onze webshop kunnen klanten in onze winkels de yogamatten voelen, yogakleding passen en advies krijgen van ons ervaren personeel om zo tot de juiste aankoop te komen. 

Tot ziens in dé yogawinkel van Amsterdam!

ADRES

Ceintuurbaan 306
1072 GL Amsterdam

Telefoon: 020 6640743
E-mail: [email protected]
KvK-nummer: 74010131
BTW-nummer: NL859742519B01

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 19:00

zaterdag van 11:00 tot 18:00

Yogisha Amsterdam is open op 5 mei, 21 mei en 1 juni.

OPENBAAR VERVOER

Tram 3, 12 & 24, Metro 52: halte 'De Pijp'

PARKEREN

Op de Ceintuurbaan kun je van 9:00-18:00 voor 10 cent per uur parkeren. 

OVER DE EIGENARESSE


Dominique Brandsma: "Tijdens mijn studie geneeskunde merkte ik dat mijn interesse uitging naar de oorzaak van ziekte, en vooral de preventie ervan. In mijn zoektocht naar een gezonde en gelukkige levensstijl begon ik met het beoefenen van yoga. Het bracht me rust en helderheid. Ik vervolgde mijn yoga-passie en volgde trainingen in mindfulness en meditatie.

In Vancouver, New York en Londen zag ik speciale yogawinkels, yogakledinglijnen en –produkten. En niet alleen voor de oefenzaal. Yoga is een manier van oefenen, een manier van bewegen, maar ook een manier van leven. De kleding en accessoires zijn er om deze lifestyle te ervaren; kwaliteitsproducten om jezelf mee te verwennen. 

Ook als we het over commitment hebben om yoga en meditatie in ons leven te brengen, vraagt dat soms best wat van jezelf. Tijd en inzet. Dit mag je best wat ondersteunen. Yoga is celebrating life. Kwaliteitsproducten helpen daarbij. 

Het concept Yogisha is mijn bijdrage aan dit vieren van het leven. In de yoga lifestyle. Je bent welkom om dit met mij te delen. Kom eens langs in één van mijn winkels."