• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Yogawinkel Amsterdam

Welkom bij Yogisha, dé yogawinkel van Amsterdam.

Yogisha opende in 2009 haar deuren aan de Ceintuurbaan 378, als eerste echte yogaspeciaalzaak van Nederland. De behoefte aan kwaliteitsproducten op het gebied van yoga was groot; de combinatie van een webshop met een fysieke winkel bleek een groot succes. Naast online kopen, kunnen klanten in onze winkel de yogamatten voelen en yogakleding passen om zo tot de juiste aankoop te komen. 

Wij zien de yoga community in Nederland gestaag groeien. Yoga is toegankelijk geworden voor elk publiek en heeft zijn geitenwollensokken-imago ver achter zich gelaten. Onze yogaproducten zijn onmisbaar bij deze nieuwe beleving van yoga.

Na 8 mooie jaren waren we dan toch echt uit de winkel aan de Ceintuurbaan 378 gegroeid en was het tijd voor de volgende stap. Op 23 september 2017 opende Yogisha de deuren van haar nieuwe locatie aan de Ceintuurbaan 306. De Yogisha spirit blijft natuurlijk onveranderd. In onze nieuwe, ruimere winkel kunnen we ons assortiment hoogwaardige yogakleding, -matten, -props en accessoires uitbreiden. Kortom, een nog completer aanbod van essentials for the yoga lifestyle!

Tot ziens in dé yogawinkel van Amsterdam!

ADRES

Ceintuurbaan 306
1072 GL Amsterdam

Telefoon: 020 6640743
E-mail: info@yogisha.nl
KvK-nummer: 34324928
BTW-nummer: NL130455283B01

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag 11:00 tot 19:00

zaterdag 11:00 tot 18:00

OPENBAAR VERVOER

Tram 3, 12 & 24: halte Ferdinand Bolstraat

PARKEREN

Op de Ceintuurbaan kun je van 9:00-18:00 voor 10 cent per uur parkeren. 

OVER DE EIGENARESSE

Tijdens mijn studie geneeskunde merkte ik dat mijn interesse uitging naar de oorzaak van ziekte, en vooral de preventie ervan. In mijn zoektocht naar een gezonde en gelukkige levensstijl begon ik met het beoefenen van yoga. Het bracht me rust en helderheid. Ik vervolgde mijn yoga-passie en volgde trainingen in mindfulness en meditatie.

In Vancouver, New York en Londen zag ik speciale yogawinkels, yogakledinglijnen en –produkten. En niet alleen voor de oefenzaal. Yoga is een manier van oefenen, een manier van bewegen, maar ook een manier van leven. De kleding en accessoires zijn er om deze lifestyle te ervaren; kwaliteitsproducten om jezelf mee te verwennen. 

Ook als we het over commitment hebben om yoga en meditatie in ons leven te brengen, vraagt dat soms best wat van jezelf. Tijd en inzet. Dit mag je best wat ondersteunen. Yoga is celebrating life. Kwaliteitsproducten helpen daarbij. 

Het concept Yogisha is mijn bijdrage aan dit vieren van het leven. In de yoga lifestyle. Je bent welkom om dit met mij te delen. Kom eens langs in de winkel."