• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Yoga Bolster Boekweit - Zwart

1 / 1
€65,00
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Yoga Bolster Boekweit - Zwart

Bolsters zijn stevige grotere kussens die je kunt gebruiken als ondersteuning voor je meditatiehouding en ook bij yogahoudingen. Het biedt net wat meer stevigheid en hoogte dan een meditatiekussen, en meer zachtheid en oppervlakte dan een blok. Deze props worden vooral gebruikt bij Yin en Restorative yogalessen, maar je kan een bolster ook gebruiken bij je zittende en liggende houdingen en in je ontspanning.

De eigen merk yogabolsters van Yogisha worden gemaakt van een supersterk, onverslijtbaar natuurlijk katoen. Ze zijn gevuld met boekweitkaf en daardoor lekker stevig en stabiel. In de buitenhoes zit een binnenhoes van een fijner katoen, waardoor het kussen niet stuift. Beide hoezen zijn voorzien van een rits. Bijvullen is dus een kwestie van twee ritsen open trekken: een fluitje van een cent. Tevens zijn er bij Yogisha aparte bijvulzakjes met boekweitkaf te koop. De buitenhoes is (hand)wasbaar. De bolsters hebben een draagband aan één zijde.

Onze bolsters worden op eerlijke en duurzame wijze handgemaakt in een Nederlands atelier. Ze zijn van uitstekende kwaliteit, zorgvuldig afgewerkt, en geproduceerd met lokaal verkregen grondstoffen. Hierdoor zijn onze bolsters wat prijziger dan de meeste bolsters die je online vindt, welke meestal uit India worden geimporteerd. Bij Yogisha proberen we zoveel mogelijk producten dicht bij huis te laten maken. Hiermee kunnen we de kwaliteit waarborgen en belasten we zo min mogelijk het milieu.

Maat: 60cm lang, Ø 23cm
Gewicht: 4kg

Materiaal 

100% katoenen binnen- en buitenhoes. Gevuld met boekweitkaf.
Eerlijk geproduceerd in Nederland.

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Debbie 22-01-2020
Reviews

Stof van de buitenhoes is heel zacht, maar niet te. Kunt die prima wassen. Vulling is veel, maar juist fijn. Ik heb er in eerste instantie 1/3 uitgehaald. Na 3 jaar is dat net wat te zacht en kan ik het weer vullen met wat ik er uitgehaald had. Ben er heel blij mee nog steeds.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen