• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wolven High Waisted Short - Noor

€60,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Wolven High Waisted Short - Noor

Beweeg met vertrouwen en gemak in deze yoga shorts met hoge taille. De brede tailleband is erg flatterend en houdt de shorts op zijn plaats zonder je bewegingen te beperken. Deze shorts heeft een zakje aan de achterkant voor dingen die je graag bij de hand houdt, zoals een haar elastiekje of misschien een sleutel. Duurzaam gemaakt van gerecyclede vezels. De zachte stof heeft 4-way stretch en antimicrobiële eigenschappen, waardoor je vrij kunt bewegen en je toch fris blijft voelen.

Eigenschappen

  • Hoge taille met achterzakje
  • Zachte 4-way stretch stof
  • Duurzaam gemaakt van gerecycled materiaal

Materiaal
84% RPET en 16% Spandex.

RPET is een lichtgewicht en duurzame vezel die wordt gemaakt van gerecyclede plastic flesjes en ander post-consumer producten. De combinatie met Spandex maakt dat de stof in elke richting met je mee beweegt. Dit materiaal is zeer slijtvast en behoudt door de hoge elasticiteit altijd zijn vorm, ook na lang dragen en meerdere wasbeurten. Daarnaast is het zeer absorberend en houdt jou daarmee koel en droog, ook tijdens een zware yogales. Het gebruik van gerecyclede P.E.T flessen zorgt voor een sterk verminderde CO2 voetafdruk én reductie van afval dat op de stortplaats belandt.

Maattabel

Duurzaamheid

Wolven yoga kleding is gemaakt met OEKO-TEX-gecertificeerde gerecyclede PET-stof (RPET), een stof gemaakt van gerecyclede plastic waterflessen. De OEKO-TEX-certificering verzekert je ervan dat het materiaal vrij is van schadelijke en giftige chemicaliën. Elk jaar komt meer dan 6,4 miljoen ton plastic afval de oceanen van de wereld binnen. RPET creëert een tweede leven voor plastic en helpt plastic uit de kwetsbare ecosystemen van onze planeet te houden.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen