Verzending binnen 1-2 werkdagen
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Gratis verzending vanaf €50
Vragen of advies? We helpen je graag!
  • Nederlands
  • Wolven Crisscross Four-Way Top - Thyme

    Wolven Wolven Crisscross Four-Way Top - Thyme

    Terug naar overzicht

    65,00 Incl. btw

    (0)

    Letterlijk de meest veelzijdige top ooit. Een top, vier manieren om te dragen. Houd het sportief met een hoge hals aan de voorkant of maak het sexy met de crisscross bandjes. Kies tussen twee kleuren, zo past de top altijd bij je yoga outfit.

    Lees de volledige productomschrijving

    Choose from:

    Size:

    Maak een keuze:

    View this product in our store?Show store locations

    • Niet op voorraad
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen
    • Fysieke yogawinkel in Amsterdam
    • Gratis verzending vanaf €50
    • Vragen of advies? We helpen je graag!

    Productomschrijving

    Letterlijk de meest veelzijdige top ooit. Een top, vier manieren om te dragen. Houd het sportief met een hoge hals aan de voorkant of maak het sexy met de crisscross bandjes. Kies tussen twee kleuren, zo past de top altijd bij je yoga outfit. De top is duurzaam gemaakt van gerecyclede vezels. De zachte stof heeft 4-way stretch en antimicrobiële eigenschappen, waardoor je vrij kunt bewegen en je lekker fris blijft voelen.

    Eigenschappen

    • Vier manieren om te dragen
    • Kies voor geprinte of effen zijde
    • Duurzaam gemaakt van gerecycled plastic

    Materiaal
    84% RPET en 16% Spandex.

    RPET is een lichtgewicht en duurzame vezel die wordt gemaakt van gerecyclede plastic flesjes en ander post-consumer producten. De combinatie met Spandex maakt dat de stof in elke richting met je mee beweegt. Dit materiaal is zeer slijtvast en behoudt door de hoge elasticiteit altijd zijn vorm, ook na lang dragen en meerdere wasbeurten. Daarnaast is het zeer absorberend en houdt jou daarmee koel en droog, ook tijdens een zware yogales. Het gebruik van gerecyclede P.E.T flessen zorgt voor een sterk verminderde CO2 voetafdruk én reductie van afval dat op de stortplaats belandt.

    Maattabel

    Bestel een maat kleiner voor een meer ondersteunende pasvorm
    Chiyo draagt maat S
    Chanel draagt maat M

    Duurzaamheid

    Wolven yoga kleding is gemaakt met OEKO-TEX-gecertificeerde gerecyclede PET-stof (RPET), een stof gemaakt van gerecyclede plastic waterflessen. De OEKO-TEX-certificering verzekert je ervan dat het materiaal vrij is van schadelijke en giftige chemicaliën. Elk jaar komt meer dan 6,4 miljoen ton plastic afval de oceanen van de wereld binnen. RPET creëert een tweede leven voor plastic en helpt plastic uit de kwetsbare ecosystemen van onze planeet te houden.

    Reviews Schrijf je eigen review

    0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

      Recent bekeken

        Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
        Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »