• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Steunkussentje - Paars

€19,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Steunkussentje - Paars

Deze kleine kussentjes zijn te gebruiken tijdens kleermakerszit voor ondersteuning van de knieën, of ter verlichting van de druk op het punt waar de benen op elkaar rusten. Ook ideaal als reis-mediatiekussen.

Maat: 30x30cm.
Hoogte: ca. 3 cm. (de kussentjes zijn flexibel en de vorm/hoogte kan aangepast worden door bv dubbelvouwen)

De eigen merk meditatiekussens van Yogisha worden gemaakt van een supersterk, onverslijtbaar natuurlijk katoen. De kussens zijn gevuld met boekweitkaf, een relatief licht maar stevig materiaal. In de buitenhoes zit een binnenhoes van een fijner katoen, waardoor het kussen niet stuift.

Beide hoezen zijn voorzien van een rits. Bijvullen is dus een kwestie van twee ritsen open trekken: een fluitje van een cent. Tevens zijn er bij Yogisha aparte bijvulzakjes met boekweitkaf te koop. De buitenhoes is (hand)wasbaar.

Onze meditatiekussens worden op eerlijke en duurzame wijze handgemaakt in een Nederlands atelier. Ze zijn van uitstekende kwaliteit, zorgvuldig afgewerkt, en geproduceerd met lokaal verkregen grondstoffen. Hierdoor zijn onze meditatiekussens wat prijziger dan de meeste meditatiekussens die je online vindt, welke meestal uit India worden geïmporteerd. Bij Yogisha proberen we zoveel mogelijk producten dicht bij huis te laten maken. Hiermee kunnen we de kwaliteit waarborgen en belasten we zo min mogelijk het milieu.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen