• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Yogamat Verhuur

Organiseer je een evenement, retreat, of workshop op een locatie waar geen yogamatten aanwezig zijn? Het aanschaffen van yogamatten is voor iets eenmaligs soms onnodig of te duur. Daarom hebben wij ook yogamatten tegen een zeer aantrekkelijke prijs te huur!

Voor de verhuur gebruiken wij hoogkwalitatieve Studio Yogamatten. Deze zijn gemaakt van PVC en geven een goede demping en uitstekende grip. Ze zijn geschikt voor alle yoga stijlen en zeer slijtvast.
U kunt deze yogamatten huren voor elk evenement vanaf 10 stuks.

Prijzen verhuur

Huurprijs: €4,00 per mat, per dag

Je kunt de matten een dag voor gebruik ophalen, en een dag na gebruik retourneren. Een verhuur ziet er dus als volgt uit:

Dag 1: yogamatten ophalen
Dag 2: gebruik van de matten
Dag 3: yogamatten retourneren

Dit wordt gezien als één huurdag. Huren voor meerdere dagen is mogelijk voor een meerprijs van €2,00 per mat, per extra dag. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. De betaling geschiedt per factuur.

Vervoer

Je kunt de matten op afspraak ophalen en retourneren op onze Head Quarters in Amsterdam (Fraunhoferstraat 14). Voor aantallen tot 10 stuks kun je ook in één van onze winkels terecht.

Op verzoek kunnen wij de matten ook per post naar je opsturen. De matten worden verzonden met retourlabels waarmee je de matten zelf aan ons kunt terugsturen. De matten dienen voor het terugzenden door jezelf bij een PostNL-punt te worden afgeleverd.

Verzendkosten (heen en retour)
10 yogamatten: €15,00
11-20 : €25,00
21-30 : €35,00
31-40 : €45,00
41-50 : €55,00
50 of meer: prijs op aanvraag

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Ophalen op ons HQ in Amsterdam is altijd gratis. Tot 10 matten is ophalen in één van onze winkels ook gratis.

Hygiëne & Onderhoud

De matten worden zorgvuldig gereinigd en wij verzekeren je dat deze schoon worden geleverd en klaar zijn voor gebruik. Ze worden opgerold aan je geleverd en dienen ook netjes opgerold weer retour te komen. De matten dienen tevens schoon te worden geretourneerd. Indien dit niet het geval is, worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht. Bij beschadiging of het ontbreken van matten worden tevens extra kosten in rekening gebracht.

NB. In verband met de hygiëne is het niet toegestaan de matten buiten te gebruiken!

Reserveren

Voor het maken van een reservering of voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen via [email protected]

Verhuur andere yoga producten

Ben je op zoek naar andere producten? Er zijn ook mogelijkheden voor het huren van yogablokken, bolsters, meditatiekussens etc. Mail ons daarvoor op [email protected]

Toch liever kopen?

Wil je de yogamatten toch liever kopen? Wij bieden aantrekkelijke staffelkortingen voor grotere bestellingen. Dit geldt niet alleen voor matten maar ook voor props, dekens, meditatiekussens, en meer! Informeer ook hiervoor naar de mogelijkheden via [email protected]