• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sacred Elephant Wierook - Myrrh

€5,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Sacred Elephant Wierook - Myrrh

Myrrh wierook stimuleert diepe meditatieve ervaringen. Voor deze wierrook wordt uitsluitend Myrrh-hars van de hoogste kwaliteit gebruikt om een verleidelijke wierook te creëren.

Wierook werd oorspronkelijk door de yogi's van het Oosten gebruikt als een manier om een ​​atmosfeer van sereniteit en harmonie te creëren voor hun meditaties. Deze yogi's geloofden dat elk van onze zintuigen verlicht kon zijn, leidend tot meer ervaring en bewustzijn. De gebruikte geuren werden een belangrijk onderdeel van hun reis van zelfontdekking en innerlijke vrede.

De handgemaakte wierookstokjes van Sacred Elephant worden traditioneel gemaakt door monniken in oude tempels in India, waarbij alleen de zuiverste natuurlijke ingrediënten worden gebruikt.

Elke stick weegt iets meer dan 1 gram, is ongeveer 20 cm lang en zal ongeveer 40 - 45 minuten branden. Er zitten 10 stokjes in een doosje.

Eigenschappen

  • Vegan
  • Ethisch geproduceerd in India
  • Pure etherische oliën
  • Geen chemicaliën
  • Geen synthetische ingrediënten

Wierook en Sacred Elephant

Alle wierookstokjes worden gemaakt door monniken in de oude tempels van India. Elk stokje is handgemaakt met liefde en zorg, in de overtuiging dat niet alleen de zuiverheid van de ingrediënten van belang is, maar ook de gemoedstoestand waarin het wordt gemaakt.
Net als deze monniken, gelooft Sacred Elephant dat het maken van wierook een daad van toewijding moet zijn, met gebruik van alleen de beste natuurlijke etherische oliën en harsen. Elk deel van het proces van de productie van de geuren, het mengen, het rollen van de laatste stok en zelfs de verpakking gebeurt met de hand.

Duurzaamheid

Bij de Sacred Elephant zijn ze sterke gelovigen in de wetten van karma. Het is niet genoeg om u te voorzien van pure luxe wierook die een elegante, harmonieuze sfeer creëert, waar u ook bent. Ze garanderen ook dat al hun ingrediënten op een eerlijke manier worden geproduceerd, vrij van elke vorm van uitbuiting, 100% vrij zijn van chemicaliën en carcinogenen, niet getest op dieren en volledig veganistisch. Zelfs de doosjes zijn bedrukt met plantaardige verf!

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen