• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meditatiekussen 9cm hoog - Geel

€47,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Meditatiekussen 9cm hoog - Geel

Dit meditatiekussen heeft een hoogte van 9 cm, net iets lager dan de standaardmaat (13 cm) en is geschikt voor mensen die gemakklijk in kleermakerszit kunnen zitten.

De Yogisha meditatiekussens zijn gemaakt van een supersterk, onverslijtbaar katoen. De kussens zijn gevuld met boekweitkaf, een relatief licht maar stevig natuurlijk materiaal. In de buitenhoes zit een binnenhoes van een fijner katoen, waardoor het kussen niet stuift.

Beide hoezen zijn voorzien van een rits. Bijvullen is dus een kwestie van twee ritsen open trekken: een fluitje van een cent. Tevens zijn er bij Yogisha aparte bijvulzakjes met boekweitkaf te koop. De buitenhoes is (hand)wasbaar.

Onze meditatiekussens worden op eerlijke en duurzame wijze handgemaakt in een Nederlands atelier. Ze zijn van uitstekende kwaliteit, zorgvuldig afgewerkt, en geproduceerd met lokaal verkregen grondstoffen. Hierdoor zijn onze meditatiekussens wat prijziger dan de meeste meditatiekussens die je online vindt, welke meestal uit India worden geimporteerd. Bij Yogisha proberen we zoveel mogelijk producten dicht bij huis te laten maken. Hiermee kunnen we de kwaliteit waarborgen en belasten we zo min mogelijk het milieu.

​Diameter: 30cm.

NB: Op de laatste foto, die van het groepje van vier kussens, is het 9cm hoge kussen de paarse.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen