• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meditatiekussen 17cm hoog - Ecru

€57,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Meditatiekussen 17cm hoog - Ecru

Dit meditatiekussen is 17 cm hoog en is ideaal voor mensen die moeite hebben met kleermakerszit, last hebben van hun knieën, of zeer lange benen hebben. Met dit extra hoge meditatie kussen is het ook makkelijker om op je knieën te zitten, met de onderbenen langs de zijkant van het kussen naar achteren. 

De Yogisha meditatiekussens zijn gemaakt van een supersterk, onverslijtbaar biologisch katoen. De kussens zijn gevuld met boekweitkaf, een relatief licht maar stevig natuurlijk materiaal. In de buitenhoes zit een binnenhoes van een fijner katoen, waardoor het kussen niet stuift.

Beide hoezen zijn voorzien van een rits. Bijvullen is dus een kwestie van twee ritsen open trekken: een fluitje van een cent. Tevens zijn er bij Yogisha aparte bijvulzakjes met boekweitkaf te koop. De buitenhoes is (hand)wasbaar.

Onze meditatiekussens worden op eerlijke en duurzame wijze handgemaakt in een Nederlands atelier. Ze zijn van uitstekende kwaliteit, zorgvuldig afgewerkt, en geproduceerd met lokaal verkregen grondstoffen. Hierdoor zijn onze meditatiekussens wat prijziger dan de meeste meditatiekussens die je online vindt, welke meestal uit India worden geïmporteerd. Bij Yogisha proberen we zoveel mogelijk producten dicht bij huis te laten maken. Hiermee kunnen we de kwaliteit waarborgen en belasten we zo min mogelijk het milieu.

​Diameter: 30cm.

NB: Op de laatste foto, die van het groepje van vier kussens, is het 17cm hoge kussen de lichtblauwe.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen