• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meditatiebankje

Een meditatiebankje biedt de ultieme ondersteuning bij het mediteren. Het ondersteunt bijvoorbeeld je bovenlichaam en ontlast je knieën en enkels. Zo kun je ontspannen mediteren. Er zijn diverse meditatiebankjes te verkrijgen bij Yogisha, waaronder een inklapbaar bankje dat handig is om bijvoorbeeld mee te nemen naar yogales.

  • Ultieme ondersteuning bij knielende meditatie-oefeningen
  • Assortiment bestaand uit verstelbare, inklapbare en vaste meditatiebankjes
  • Aflopend zitvlak, neem je gewenste positie aan
  • Handig te combineren met een comfortabel meditatiekussen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Meditatiebankje kopen

Merken
Kleur
Materiaal

Welk meditatiebankje is voor mij geschikt?

Mocht je niet precies weten welk meditatiebankje geschikt is voor jouw yoga-oefeningen, neem dan gerust contact op met onze ervaren yogi’s via 020 664 07 43 of mail ons op [email protected]. We voorzien je van deskundig advies, zodat je kiest voor het product dat bij je past.

Voordelen gebruik meditatiebankje

Een meditatiebankje biedt comfort bij het uitoefenen van jouw knielende meditatie-oefeningen. Bepaalde knielende houdingen zorgen voor slapeloosheid in de benen, druk op de knieën en enkels of problemen met de balans. Dit maakt de meditatie onnodig lastig. De voordelen die een meditatiebankje met zich meebrengt:

  • Optimale concentratie dankzij voldoende ondersteuning
  • Behoud van goede bloedsomloop en voorkomen van slapeloosheid
  • Probleemloos mediteren bij knielende oefeningen

Ga voor het ultieme comfort door jouw meditatiebankje uit te rusten met een meditatiekussen. Een kussen is zachter, zodat je ultiem ontspant bij het uitvoeren van meditatie-oefeningen.

Hulpmiddelen voor fijn mediteren

Naast het mediteren met een meditatiebankje zijn er meer mogelijkheden om al jouw gewenste meditatie-oefeningen goed en zorgvuldig uit te voeren. We bieden je graag de volgende hulpmiddelen aan:

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met onze ervaren yogi’s via 020 664 07 43 of mail ons op [email protected]. We nemen graag jouw yoga-oefeningen door en geven je passend advies waar nodig. Zo kies je altijd voor een hulpmiddel waar je baat bij hebt.

Kom testen op locatie

We beschikken over twee fysieke winkels waar je de meditatiebankjes en andere yoga-hulpmiddelen kunt uitproberen. Onze winkel in Den Haag is open op maandag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 18.00 uur. Of kom bij ons langs in Amsterdam op maandag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 18.00 uur. Onze ervaren yogi’s staan paraat om je te voorzien van passend advies.