• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Manduka Recycled Foam UnBLOK Yoga Blok - Thunder

€25,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Manduka Recycled Foam UnBLOK Yoga Blok - Thunder
Om dit productfilmpje te zien dienen de marketing cookies geacepteerd te worden. Klik hier om de marketing cookies te accepteren!

De UNBLOK is zorgvuldig ontworpen om het meest veelzijdige yogablok op de markt te zijn en voldoet overal aan de behoeften van yogi's. De twee geronde zijden van het blok volgen de vorm van lichaam en zorgen voor een diepere, meer natuurlijke ondersteuning van bijvoorbeeld je polsen en rug. De vlakke zijden van het blok bieden de steun van een traditioneel blok. In staande houdingen laat de unBLOK de pols comfortabeler rusten op de gebogen rand van het blok, in tegenstelling tot een standaard vlakke kant. Daarnaast zorgt de ronde zijde voor meer comfort tijdens hartopeners en backbends omdat de rug comfortabeler op het blok kan rusten. Net als de Manduka Recycled Foam Blocks heeft de UnBLOK een hoger percentage gerecycled materiaal dan elk ander blok dat momenteel op de markt is.

Afmeting: 25 x 15 x 10 cm
Gewicht: 0,4kg

Eigenschappen

  • Bevat tussen 50% - 75% gerecycled post-industrieel en post-consumer EVA-schuim.
  • Afgeronde randen en hoeken voor comfort
  • Hoge dichtheid, extreme duurzaamheid, stevige ondersteuning.
  • Zachte, comfortabele grip die ook slipbestendig is.

Onderhoudsinstructies

Veeg schoon met een vochtige doek of bevochtig de doek met een organische huishoudreiniger, zoals een 50/50 organische appelciderazijn en wateroplossing. Houd weg van direct zonlicht.

Duurzaamheid

Sinds het begin met de eerste 'Black Mat' is Manduka geïnspireerd en geleid door een verantwoordelijkheid om de wereldwijde consumptie te verminderen door betere producten te maken die langer meegaan. Manduka streeft ook naar het vinden van duurzame productoplossingen. Daarom gebruiken ze gerecycled polyester, katoen of andere natuurlijke vezels voor de productie van alle goederen. Deze materialen zijn ecologisch verantwoord en prettig en veilig voor uw lichaam.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen