• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Liforme Yogamat 185cm 68cm 4.2mm - Grey

€135,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Liforme Yogamat 185cm 68cm 4.2mm - Grey
Om dit productfilmpje te zien dienen de marketing cookies geacepteerd te worden. Klik hier om de marketing cookies te accepteren!

Liforme produceert innovatieve en unieke yogamatten, ontworpen om jouw practice beter te maken. Of je nou Hatha, Ashtanga, Vinyasa flow, of Iyengar (of enige andere vorm van yoga) beoefent, de Liforme matten geven je nét dat beetje extra bij elke ademhaling en houding. Jaren van onderzoek, designing, en re-designing hebben geleid tot het ontstaan van de Liforme mat met ongeëvenaarde grip en het unieke AlignForMe yoga asana alignment systeem.

7 redenen waarom yogi’s gek zijn op de Liforme yoga mat:

1. Gemaakt door Yogi’s – voor Yogi’s

Gedurende het hele ontwerpproces heeft Liforme advise en inspiratie gezocht bij enkele van de beste yogi’s in de yoga kosmos. Dit insider-perspective zorgt ervoor dat het design naadloos aansluit bij jou behoefte op de mat.

2. Perfectionistische kwaliteit

Perfectionisme is een conservatieve term bij Liforme. Elk detail is tot in de puntjes uitgewerkt om optimale kwaliteit te garanderen.

3. Uniek AlignForMe systeem

Het unieke en revolutionaire AlignForMe systeem werkt als een navigatiesysteem voor je yoga practice. Je hoeft niet langer te zoeken of te gokken naar de juiste alignment, de tekens en lijnen op de mat geven je zo veel, of zo weinig, sturing als je nodig hebt. De print is discreet zodat hij je niet afleidt als je compleet opgaat in je flow.

4. Super stevige grip

Patanjali had het bij het rechte eind toen hij zei: “Sthira Sukham Asanam” (Asana is een stabiele, comfortabele houding). Een van de meest belangrijke functies van een yoga mat is het zorgen voor grip. Wegglijden op de mat kan je practice zeer ineffectief en storend maken, of zelfs gevaarlijk. Om dit vervelende probleem op te lossen heeft Liforme een nieuwe bewerking van natuurrubber ontwikkeld, die zelfs goede grip houdt wanneer hij nat is! Voelen is geloven.

5. Extra steun, stabiliteit, en padding

Iedereen kent het wel, bij sommige houdingen raken uitstekende botjes de vloer, en dat voelt niet fijn. Deze delen van het lichaam (heupen en knieën bijvoorbeeld) moeten goed beschermd worden, vindt Liforme. Daarom hebben zij een sterke soort natuurlijk rubber gebruikt en een laag vilt toegevoegd tussen de boven- en onderlaag van e mat. Dit zorgt voor extra padding maar blijft toch een stevige en solide oppervlak voor je practice.

6. Breder en langer

Een klein beetje maakt een groot verschil! Deze mat is 8 centimeter breder en 5 centimeter langer dan de meest gangbare matten. Daardoor is deze mat ook perfect voor diegenen die wat breder of langer zijn, of voor yogi’s die gewoon graag iets meer ruimte hebben.

7. Goed voor de planeet, goed voor je lijf

Liforme probeert zo milieuvriendelijk te zijn als mogelijk, en tegelijkertijd ook te denken aan welke materialen prettig zijn voor je lichaam. Daarom is er natuurlijk rubber gebruikt om te matten te produceren, en is het AlignForMe patroon in de mat geëtst in plaats van geprint met mogelijk schadelijke inkt. Verder zijn de verschillende lagen van de Liforme mat met elkaar versmolten door gebruik van hitte, en is er dus geen lijm gebruikt bij de productie. De mat is ook PVC-vrij, en dus compleet vrij van onnatuurlijke of schadelijke materialen.

Maat: 185cm x 68cm x 4.2mm
Gewicht: 2,5kg

Inclusief draagtas.

NB: Wij hebben ook de paarse 'Purple Earth' Liforme yogamatten in ons assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in de winkels of stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Materiaal

Natuurrubber, vrij van PVC of andere schadelijke stoffen

Rubberen yoga matten zijn 99% latex vrij, en veilig voor de meeste mensen met een latex overgevoeligheid. Bij een zeer hevige allergie is contact met de mat af te raden.

Onderhoud

Het is belangrijk dat de Liforme yogamat niet in contact komt met olie. Daarom adviseren we om de mat schoon te maken met een milde zeep in plaats van mat wash. Na elke 5 tot 7 keer gebruik maak je de mat als volgt schoon:

  1. Maak de mat schoon met een klein druppeltje milde afwaszeep en water. Gebruik hiervoor een vochtige, zachte spons en niet te veel water.
  2. Laat de mat plat drogen in de schaduw.
  3. Rol je de Liforme mat op met de gekleurde kant aan de buitenkant en berg de mat op op kamertemperatuur.

Bij rubberen matten is het erg belangrijk om ze weg te houden van zonlicht, zowel direct als indirect. De UV straling in zonlicht tast het rubber aan en zorgt ervoor dat het verkleurt en uitdroogt. Daarnaast is het ook verstandig om je mat niet bloot te stellen aan extreem hoge temperaturen.

 

Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Claudia 01-07-2019
Reviews

My life changed because of the Liforme mat! Because I sweat a lot, I always had to use towels on my mat for grip. Since I have the Liforme, my practice has improved, transfomed and is even more fun, no more sliding around, no more towels on my mat. Also love the alignments!! So happy I bought this mat! Thank you so much!!

Femke 14-06-2019
Reviews

Ik heb deze mat in het groen en hij is elke cent waard, supergoede grip, precies goede dikte en de lijnen werken ook prettig voor mij. Ik wil geen ander merk meer dan Liforme!

5 sterren op basis van 2 beoordelingen