• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koshi Chime - Aria (Air)

€47,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Koshi Chime - Aria (Air)

De Koshi, ook bekend als windgong, is een authentiek instrument, ambachtelijk gemaakt aan de voet van de Pyreneeën. Doordat elke windgong heel precies gestemd wordt heeft elk zijn eigen magische klank die al velen geraakt heeft. Dankzij de klankkast, die opgebouwd is uit laagjes bamboefineer, hebben deze windgongs een volle klank die rijk is aan boventonen.

Je kan de Koshi op verschillende manieren bespelen. Hang hem bijvoorbeeld op en geniet van de mooie klank elke keer als de wind het instrument beweegt, bespeeld hem met de hand door de amulet de bewegen, of loop met de Koshi door de ruimte. Ook aan te raden voor een klankbad!

De ontwerper vond zijn inspiratie in de vier elementen. Deze Koshi Aria is gelinkt aan het element Lucht, welke staat voor het intellect, de geest en communicatie. De stemming is A C E A B C E B


Hoogte: 16,5 cm

Eigenschappen

  • Zuiver gestemd
  • Prachtige heldere klank
  • Tijdloos design
  • Klankkast van bamboe

Materiaal
Klankkast van bamboe fineer

Wanneer je de Koshi buiten wilt laten hangen, is het aan te raden hem onder een afdakje te hangen ter bescherming tegen de regen. Deze chimes kunnen goed buiten gebruikt worden, echter net als alle houten voorwerpen moeten ze regelmatig behandeld worden met beschermende olie. 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen