• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klankschaal Bengali - 13-15 cm

1 / 1
€69,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Klankschaal Bengali - 13-15 cm

Klankschalen produceren geluiden die een diepe staat van ontspanning oproepen die van je nature helpt bij meditaties. Ze zijn een essentieel hulpmiddel bij meditatie en worden gebruikt bij boeddhistische altaren en in tempels, kloosters en meditatiehallen over de hele wereld.
Het spelen van de bellen veroorzaakt meestal een onmiddellijk centrerend effect. Mediteren op de subtiele klanken van de Tibetaanse klankschaal stemt je af op het universele geluid.

Naast hun traditionele gebruik voor meditatie, worden Tibetaanse klankschalen gebruikt voor diepe ontspanning, stressvermindering, holistische genezing, Reiki, chakra balanceren en Wereldmuziek. Veel mensen vinden dat de rijke mix van harmonische boventonen die de klokken produceren een directe invloed hebben op hun staat van zijn.
Klankschalen worden ook vaan gebruikt in yogascholen om studenten op een zachte manier uit savasana te halen. 

Hoe te gebruiken

De schaal wordt gebruikt door hem op de open handpalm van één hand te plaatsen. Sla met de andere hand tegen de klankschaal met de bamboestok, houd dan contact met de kom en beweeg de stok rond de buitenrand. Terwijl de schaal zingt, ontstaan ​​er eigen vibraties die de vibratie in de lucht beïnvloeden.

Eigenschappen

  • Inclusief bamboestok
  • Grootte: 13-15cm diameter
  • Gewicht: 525-600 g
  • Met de hand gemaakt van koper, tin, ijzer, zink en lood
  • Gemaakt in India

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen