• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jade Travel Yogamat 188cm 60cm 3mm - Midnight Blue

€80,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Jade Travel Yogamat 188cm 60cm 3mm - Midnight Blue
Om dit productfilmpje te zien dienen de marketing cookies geacepteerd te worden. Klik hier om de marketing cookies te accepteren!

De Jade Travel Yoga Mat is de iets dunnere variant van de Jade Harmony, onze best verkochte natuurrubber yogamat. Deze mat is lichter van gewicht en daardoor ideaal voor op reis of voor de yogi on-the-go. De Jade Travel is dikker dan de meeste reismatjes, die zijn meestal 1 á 1.5 mm dik, en biedt daardoor meer ondersteuning aan je gewrichten en blijft stabiel op de grond liggen zonder op te krullen.
Door de open celstructuur van deze yogamat kan je vaarwel zeggen tegen wegglijden. De superieure kwaliteit rubber die wordt gebruikt voor de productie van de Jade yogamat biedt de beste grip, zelfs bij transpiratie. Alle Jade yogamatten worden geproduceerd met de uiterste zorg voor het milieu. Zij gebruiken alleen natuurlijk, duurzaam getapt rubber en de volledige productie vindt plaats in de VS. Daarnaast wordt er voor elke verkochte mat wordt er één boom geplant!


Maat: 188cm x 60cm x 3mm
Gewicht: 1,6kg

Eigenschappen

  • Lichtgewicht rubberen yogamat
  • Super stevige grip, ook bij transpiratie
  • Milieubewust geproduceerd

In welke yogatas past deze yogamat? Check het in onze Yoga Bag Finder!

Materiaal 
Natuurrubber, vrij van PVC of andere schadelijke stoffen

Jade matten zijn 99% latex vrij, en veilig voor de meeste mensen met een latex overgevoeligheid. Bij een zeer hevige allergie is contact met de mat af te raden.

Onderhoud

Voor het schoonmaken van een rubberen mat raden wij de Jade Plant Based Mat Wash aan. Deze sprays zijn mild voor je yogamat en zijn vrij van fosfaat, alcohol, en bleekmiddel. Ze bevatten azijn voor desinfectie en het behouden van de kleur van je yogamat, en essentiële oliën met antibacteriële en therapeutische eigenschappen.
Bij rubberen matten is het erg belangrijk om ze weg te houden van zonlicht, zowel direct als indirect. De UV straling in zonlicht tast het rubber aan en zorgt ervoor dat het verkleurt en uitdroogt. Daarnaast is het ook verstandig om je mat niet bloot te stellen aan extreem hoge temperaturen. 

Duurzaamheid

JadeYoga werkt samen met Trees for the Future en plant een boom voor elke Jade yogamat die er wordt verkocht. Er zijn nu al ruim twee miljoen bomen geplant!
De matten zijn geheel vervaardigd van duurzaam getapt rubber, dit is een natuurlijke, zichzelf vernieuwende grondstof. Alle Jade matten worden geproduceerd in de VS, waar werknemers een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden krijgen.

 

Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Suzanne 22-11-2018
Reviews

I’ve had this mat for several years and it’s perfect! My hands never slip in down dog, and because it’s a little thin, I bought a cheap mat to put under it so it cushions my knees. But I will definitely buy this mat again!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen