• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cork Yogis Yogamat Kurk 183cm 61cm 3mm

€85,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Cork Yogis Yogamat Kurk 183cm 61cm 3mm

Deze yogamat is gemaakt van een kurk. Waarom kurk? Allereerst is kurk een heel duurzaam materiaal en ziet het er mooi uit, maar de voordelen van een kurk yogamat stoppen daar niet.

De 3 hoofdredenen waarom wij weg zijn van een kurk yogamat:

  1. Stroefheid - je kent het gevoel wel, zodra je handen beginnen te zweten glijd je langzaam weg in je downward-facing dog... Deze kurk yogamat krijgt méér grip zodra hij in contact komt met vocht! Een goede reden om nog een beetje extra je best te doen en goed te zweten ;)
  2. Natuurlijk materiaal - Deze kurk yogamat is geheel van natuurlijk materiaal gemaakt. Dit voelt prettig aan de huid, en zorgt ervoor dat je goed kan aarden.
  3. Anti-bacterieel - Een gemiddelde yogamat kan veel bacteriën bevatten, yuk! Kurk is een anti-bacterieel materiaal en blijft langer fris dan de doorsnee yogamat.

Deze mat heeft een onderlaag van natuurlijk rubber voor extra demping. Dit zorgt er ook voor dat de mat goed op de vloer blijft liggen en niet heen en weer schuift. 
De kurk yogamat kan droog gebruikt worden, of nat gespoten worden op de plaatsen van de handen en voeten met het bijgeleverde spuitflesje voor ongeëvenaarde grip.

Afmetingen: 183cm x 61cm x 3mm
Gewicht: 2kg

In welke yogatas past deze yogamat? Check het in onze Yoga Bag Finder!

Materiaal

Bovenste laag: kurk
Onderlaag: natuurlijk rubber

Onderhoud

Makkelijk op te rollen, net als een standaard yogamat. Niet vouwen.
De mat kan schoongemaakt worden met een normale yogamat spray, of met water en milde zeep. Laat de mat na het schoonmaken drogen alvorens hem weer op te rollen.

Duurzaamheid

Kurk wordt duurzaam geoogst van bomen. Het geoogste materiaal groeit elke 8 a 9 jaar weer aan, en is dus een duurzame grondstof die geen schade toebrengt aan de kurkboom.
Cork Yogi's gebruikt uitsluitend natuurlijk kurk en stimuleert deze duurzame industrie met elke verkochte mat. De meer kurk er wordt gebruikt, hoe minder vervuilend materiaal er wordt gebruikt voor yogamatten!
Daarnaast doneert Cork Yogi's voor elke verkochte yogamat voor het opleiden van meisjes in Kolkata, India, waar zij samenwerken met een lokale partner om meisjes een toekomst te geven.

Every mat sold = Helps one girl learn a skill

 

Deze yogamat past in al onze yogatassen.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen