Yogamat verhuur

  • Geplaatst op
  • Door Yogisha
  • 0
Yogamat verhuur

Ben jij een yogadocent en organiseer je een evenement, retreat, of workshop op een locatie waar geen yogamatten aanwezig zijn? Het aanschaffen van yogamatten is voor iets eenmaligs soms onnodig of te duur. Daarom hebben wij nu ook yogamatten tegen een zeer aantrekkelijke prijs te huur.

Voor de verhuur gebruiken wij hoogkwalitatieve Studio Yogamatten. Deze zijn gemaakt van PVC en geven een goede demping en uitstekende grip. Ze zijn geschikt voor alle yoga stijlen en zeer slijtvast.
U kunt deze yogamatten huren voor elk evenement vanaf 10 stuks.

Prijzen verhuur

Huurprijs: €4,00 per mat, per dag

U kunt de matten een dag voor gebruik ophalen, en een dag na gebruik retourneren. Een verhuur ziet er dus als volgt uit:

Dag 1: yogamatten ophalen
Dag 2: gebruik van de matten
Dag 3: yogamatten retourneren

Dit wordt gezien als één huurdag. Huren voor meerdere dagen is mogelijk voor een meerprijs van €2,00 per mat, per extra dag. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. De betaling geschiedt per factuur.

Vervoer

U kunt de matten eenvoudig ophalen en retourneren in onze winkel in Amsterdam. De winkel is van maandag t/m vrijdag geopend van 11:00 tot 19:00, en op zaterdag van 11:00 tot 18:00. Voor aantallen tot 20 stuks kunt u ook in onze winkel in Den Haag terecht. Deze winkel is van maandag t/m vrijdag geopend van 11:00 tot 18:00.

Op verzoek kunnen wij de matten ook per post naar u opsturen. De matten worden verzonden met retourlabels waarmee u de matten zelf aan ons kunt terugsturen. De matten dienen voor het terugzenden door uzelf bij een PostNL-punt te worden afgeleverd.

Verzendkosten
tot 10 yogamatten: €20,00
11-20 : €40,00
21-30 : €60,00
31-40 : €80,00
41-50 : €100,00
50 of meer: prijs op aanvraag

Ophalen is altijd gratis.

Hygiëne & Onderhoud

De matten worden zorgvuldig gereinigd en wij verzekeren u dat deze schoon worden geleverd en klaar zijn voor gebruik. Ze worden opgerold aan u geleverd en dienen ook netjes opgerold weer retour te komen. De matten dienen tevens schoon te worden geretourneerd. Indien dit niet het geval is, worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht. Bij beschadiging of het ontbreken van matten worden tevens extra kosten in rekening gebracht.

NB. In verband met de hygiëne is het niet toegestaan de matten buiten te gebruiken.

Reserveren

Voor het maken van een reservering of voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. 

Toch liever kopen?

Wilt u toch liever de yogamatten kopen? Wij bieden aantrekkelijke staffelkortingen voor grotere bestellingen. Dit geldt niet alleen voor matten maar ook voor props, dekens, meditatiekussens, en meer! Informeer ook hiervoor naar de mogelijkheden via [email protected] of zie onze groothandels pagina.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.