Gratis verzending vanaf €50,- (NL-BE-DU)
Persoonlijk door ons verpakt en verstuurd vanuit onze winkel
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Verzending binnen 1-2 werkdagen
 • Nederlands
 • Edelstenengids

  Yogisha - 14 / May / 2019

  Edelstenengids

  Verschillende edelstenen hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen en helende krachten. Hier vind je een overzicht van de verschillende edelstenen en hun werking.

  Aventurijn heeft een kalmerende en beschermende werking en geeft rust en een goed gevoel. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, en helpt je bij het opstarten van nieuwe dingen! De aventurijn edelsteen is daarnaast ontspannend en kan je helpen om oude patronen en emoties los te laten. 

  Blauwe Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust, een kalme en nuchtere houding, en helpt je negatieve energie los te laten. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Deze edelsteen helpt je stress en twijfel weg te nemen en begeleidt je met het vinden van je eigen stem.

  Carneool versterkt moed en zelfvertrouwen. Daarnaast geeft de edelsteen je energie en creativiteit en boost. Deze steen stimuleert je om je in te zetten voor je ideeën en idealen. 

  Citrien is een heldere, verwarmende edelsteen die gevoelens van blijheid en lichtheid stimuleert. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo bijvoorbeeld depressies en angsten te overwinnen, of kan je bijstaan om enge dingen te doen.

  Rode granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. Daarnaast is het een sensuele steen en bevordert passie.

   

   

  Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Vanwege zijn veelkleurigheid heeft de labradoriet een werking op alle chakra’s. Het is de beschermsteen bij uitstek; het helpt je onder alle omstandigheden bij jezelf te blijven. Verder maakt de labradoriet rustig en geconcentreerd, en helpt je in stressvolle omgevingen het hoofd koel en helder te houden.

  Lapis Lazuli is al sinds eeuwen een koninklijk juweel. De steen versterk je eigen wil, intuïtie, en zelfinzicht, waardoor je meer durft te leven vanuit je eigen authenticiteit. Lapis Lazuli beschermt ook tegen negativiteit en maakt rustig waardoor de steen ondersteunend kan zijn bij depressies. De steen bevordert de hulpvaardigheid, zorgzaamheid en goedheid en wordt gezien als een echte vriendschapssteen.  

  Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en de vrouwelijke energie. Vanwege deze eigenschappen is de steen met name geschikt voor iedereen die meer met zijn vrouwelijke kant in contact wil komen, of als je bijvoorbeeld zwanger bent of wil worden. De edelsteen heeft een sterk kalmerende werking en bevordert de intuïtie. Maansteen geeft inzicht in wie je werkelijk bent en laat je connectie maken met je vrouwelijke energie.  

  Onyx is de steen van het zelfbewustzijn en innerlijke kracht. De steen zorgt dat we ons bewust worden van onze patronen en gewoontes, en geeft ons innerlijke kracht. Het is een steen die je vol in het leven laat staan en negatieve gedachten en boosheid laat verdwijnen en omzet in een realistische, nuchtere en positieve levenshouding. Onyx is een steen die dromen om weet te zetten in handelen zodat je weer mooie resultaten kunt bereiken.

  Rookkwarts zuivert en heeft een aardende werking. Deze edelsteen helpt bij het transformeren van negativiteit en is een prettige steen om bij je te dragen wanneer je gebukt gaat onder stress gerelateerde klachten. Rookkwarts ontspant en zorgt dat je beter dingen los kunt laten en kunt focussen op je doelen.

  Rozenkwarts is een steen met een milde energie die ons hart opent voor het vermogen tot liefhebben. Rozenkwarts bevordert fijngevoeligheid, creativiteit, en romantiek. Rozenkwarts is een fijne steen om te dragen bij boosheid of bitterheid. De steen maakt open en zacht en zorgt voor innerlijke genezing en meer liefde, voor jezelf en voor anderen. Rozenkwarts opent het Hartchakra, zuivert het hart op alle niveaus, en maakt je ontvankelijk voor schoonheid en kwetsbaarheid. Het is een perfecte steen voor mensen die moeite hebben om in contact te komen met hun gevoelens of deze langere tijd verdrongen hebben. 

  Tijgeroog is een fijne steen om bij je te hebben als je examens moet maken of andere zware mentale inspanningen moet leveren. Tijgeroog vergroot het analytisch vermogen en sterkt je in het maken van beslissingen. De steen vergroot je daadkracht en helpt je te vertrouwen op je intuïtie. Daarnaast versterkt Tijgeroog het innerlijk oog en vergroot zo ook je intuïtie en spirituele vermogens.

   

   

   

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »