• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Yogisha Yoga Wheel

€39,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Yogisha Yoga Wheel
Om dit productfilmpje te zien dienen de marketing cookies geacepteerd te worden. Klik hier om de marketing cookies te accepteren!

Een yoga wheel is een multi-functionele, en dynamische prop die je op veel verschillende manieren kan gebruiken tijden yoga.
Allereerst kun een wheel gebruiken om op een veilige manier te werken aan het openen van je rug, borst, en schouders. Dit kan op een passieve manier, door op de wheel te gaan liggen en zwaartekracht zijn werk te laten doen, of op een meer actieve manier, door met de rug over de wheel te rollen bijvoorbeeld. De wheel leent zich ook goed om andere delen van het lichaam te strekken, bijvoorbeeld de hamstrings of de bovenbeenspieren.
Verder kun je de wheel gebruiken om meer kracht op te bouwen, en is het een goed hulpmiddel bij het oefenen van inversions zoals de handstand of onderarmstand. Tot slot is een wheel ook het perfecte hulpstuk om balansoefeningen te doen, op een speelse en spannende manier. 

Kortom, een yoga wheel is een veelzijdige prop waarmee je meer diepgang, creativiteit, en playfulness kunt toevoegen aan je yoga practice!
In de video zie je een korte impressie van de vele mogelijkheden met een yoga wheel.

Afmetingen 

Diameter: 32 cm
Breedte: 13 cm
Gewicht: 1.3 kg

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen