• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Palo Santo Heilig Hout Stokjes

1 / 1
€6,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Palo Santo Heilig Hout Stokjes

Inhoud: ca. 25 gram

Palo Santo, ook wel heilig hout genoemd, staat al eeuwen bekend om zijn vele positieve effecten op lichaam en geest en wordt gebruikt in veel traditionele rituelen. Maar ook in het moderne dagelijkse leven heeft het gebruik van Palo Santo veel voordelen.  

De warme, zoete geur van Palo Santo heeft een positieve, rustgevende invloed op de geest. De geur creert een vredige, warme atmosfeer en brengt rust bij spanning en neerslachtigheid. Omdat de geur van Palo Santo rustgevend werkt en de concentratie bevorderd is het een hele prettige ondersteuning voor tijdens meditatie, yoga, of studeren en lezen.

Palo Santo branden

Om de heerlijke geur vrij te laten komen wordt Palo Santo verbrand, zoals ook met wierook. Neem hiervoor een stukje hout en houd een lucifer of aansteker bij het uiteinde tot het begint te branden. Laat het houtje branden tot je de kern ziet gloeien en blaas dan de vlam uit. Leg het houtje in een vuurvast schaaltje of in een mooie schelp. Met de rook verspreidt de geur van Palo santo zich door de ruimte. Om de geur te versterken kun je nogmaals een vlam bij het houtje houden en de procedure herhalen.

Je kunt ook met een gloeiend houtje door een vertrek lopen om de geur zich te laten verspreiden. Herhaal naar wens. Bij dagelijks gebruik zal de ruimte zich vullen met warmte en rust.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen