• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

YogaToes Teenspreiders - Paars

€40,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
YogaToes Teenspreiders - Paars

YogaToes® tenenspreiders - yoga voor je voeten

Deze tenenspreiders bieden een eenvoudige en natuurlijke therapie voor voetpijn. Ze helpen om je tenen voorzichtig te spreiden en corrigeren de stand van je tenen, wat gezonde voeten bevordert. Daarnaast verlicht dit eventuele kramp in je voeten en helpt het je meer controle over je voeten te krijgen, en daarmee meer balans. Dit is niet alleen heel prettig tijdens de yoga, maar natuurlijk ook in het dagelijks leven.

In verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. 

Door de dokter aanbevolen

Het de hele dag dragen van schoenen of hoge hakken vraagt veel van je voeten. Gelukkig worden verzwakte spieren flexibeler en veerkrachtiger door je tenen in een bredere gescheiden positie te plaatsen. Door YogaToes regelmatig te gebruiken corrigeer je langzaam de stand van je tenen, wat gezonde voeten bevordert. Hierdoor versterken je voeten en de bloedcirculatie, waardoor ook je houding en balans verbeteren. 

Hoe YogaToes werken

YogaToes teenspreiders werken door het spreiden en oefenen van de tenen en de spieren tussen je middenvoetsbeentjes. Het gepatenteerde ontwerp past precies tussen, boven en onder je tenen om ze voorzichtig uit elkaar te rekken en uit te strekken. Het enige wat je hoeft te doen is ze aantrekken! YogaToes doen al het werk terwijl jij ontspant. Een vakantie voor je voeten!

We raden je aan om het dragen van de YogaToes rustig op te bouwen. Begin eerst met 10-15 minuten en werk langzaam op naar 1 uur per dag. 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen