Yogamatten verhuur

 

Ben jij een yogadocent en organiseer je een evenement, retreat, of workshop op een locatie waar geen yogamatten aanwezig zijn? Het aanschaffen van yogamatten is voor iets eenmaligs soms onnodig of te duur. Daarom hebben wij nu ook yogamatten tegen een zeer aantrekkelijke prijs te huur!

 

Voor de verhuur gebruiken wij hoogkwalitatieve Studio Yogamatten. Deze zijn gemaakt van PVC en geven een goede demping en uitstekende grip. Ze zijn geschikt voor alle yoga stijlen en zeer slijtvast.

U kunt deze yogamatten huren voor elk evenement vanaf 10 stuks.

 

Prijzen verhuur

Huurprijs: €4,00 per mat, per dag

 

U kunt de matten een dag voor gebruik ophalen, en een dag na gebruik retourneren. Een verhuur ziet er dus als volgt uit:

 

Dag 1: yogamatten ophalen

Dag 2: gebruik van de matten

Dag 3: yogamatten retourneren

 

Dit wordt gezien als één huurdag. Huren voor meerdere dagen is mogelijk voor een meerprijs van €2,00 per mat, per dag. De prijs is exclusief 21% BTW. Betaling per factuur is mogelijk.

Bij het ontbreken van matten of het terugkrijgen van beschadigde en/of vuile matten, wordt een vergoeding in rekening gebracht.

Vervoer

U kunt de matten eenvoudig ophalen en retourneren in onze winkel in Amsterdam. De winkel is van maandag t/m vrijdag geopend van 11:00 tot 19:00, en op zaterdag van 11:00 - 19:00.

Op verzoek kunnen wij de matten ook per post naar u opsturen, de verzendkosten voor de heen- en terugzending zijn €25,- ex BTW. De matten dienen voor het terugzenden door uzelf bij een PostNL-punt te worden afgeleverd.

 

Hygiëne & Onderhoud

De matten worden zorgvuldig gereinigd en wij verzekeren u dat de matten schoon worden geleverd en klaar zijn voor gebruik. Ze worden opgerold aan u geleverd, samengebonden met een yogamatelastiek.

Bij de gehuurde matten wordt een grote fles Manduka yogamat reinigingsmiddel meegeleverd. De matten dienen na gebruik te worden schoongemaakt met het reinigingsmiddel en een vochtige doek, waarna ze even aan de lucht dienen op te drogen. Na ca. 5 minuten kunt u ze oprollen en met het yogamatelastiek samenbinden.

Let op: rol de matten altijd recht op, met de bovenkant naar de buitenkant toe! (D.w.z. draai de mat eerst om, met de bovenzijde naar de vloer toe, voordat u hem oprolt).

 

Reserveren

Voor het maken van een reservering of voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via info@yogisha.nl

 

Toch liever kopen?

Wilt u toch liever de yogamatten kopen? Wij bieden aantrekkelijke staffelkortingen voor grotere bestellingen. Dit geldt niet alleen voor matten maar ook voor props, dekens, meditatiekussens, en meer! Informeer ook hiervoor naar de mogelijkheden via info@yogisha.nl