De Perfecte Yoga Top

Gepubliceerd op: 2017-10-20 Aantal keer bekeken: 1212

 

 

Wanneer je yoga doet wil je graag dat je kleding je voldoende support geeft, maar tegelijkertijd niet je bewegingsvrijheid belemmert, een lastige combinatie soms. Dit geldt zeker voor yoga-tops en -bra’s. Ze zijn beschikbaar in ontelbare verschillende vormen en maten, maar hoe kies je net die ene die het beste aansluit bij jouw lijf en jouw yoga practice? Yogisha helpt je een eindje op weg met deze yoga-tops gids, waarin we onze yoga-tops opdelen in light, medium, en high support. 

De mate van steun die je nodig hebt is niet alleen afhankelijk van je cupmaat, maar ook van waarvoor je de top wilt gaan gebruiken. Doe je een zeer intensieve vorm van yoga of wil je de top bijvoorbeeld ook aan met hardlopen? Kies dan voor een top met wat meer support. Hieronder kun je makkelijk zien welke tops de beste fit voor jou zijn!

Tops met light support zijn met name geschikt voor vrouwen met een kleinere cupmaat (A en B), of voor hele zachte vormen van yoga, zoals yin yoga. De tops is deze categorie zijn gemaakt van licht en elastisch materiaal en hebben geen ingebouwde cups. Hierdoor geven ze je optimale bewegingsvrijheid en lekker veel ruimte om diep te ademen. 

 

Perfect in al zijn eenvoud. Deze top is geheel gemaakt van dun, elastisch materiaal en heeft geen ingebouwde cups of elastieken banden. De breed uitgesneden hals en rug geven veel ruimte om diep te ademen. Ook beschikbaar in zwart.

 


Een stevige, elastische top met een bijzondere open rug en volle bedekking van de boezem. Een dunne elastische band op de ribben houdt de top op zijn plaats. Deze top is door het sneldrogende en lichte materiaal zeer geschikt voor hot yoga, en werkt ook goed als bikini top. Ook beschikbaar in Night Sky.

 


Deze elegante crop top heeft een extra ingebouwde top met een elastische band net onder de borsten. De hoog uitgesneden hals en iets langere lengte bieden veel bedekking. Gemaakt van licht en sneldrogend materiaal dat soepel met je meebeweegt.

 

Steel de show met deze bijzondere top. De laag uitgesneden hals en open rug geven een vrij gevoel en veel bewegingsruimte. Het stevige materiaal is sneldrogend en daarmee zeer geschikt voor bikram en hot yoga. 

 

Deze crop top met achterzijde en hals van mesh is een echte showstopper. De top is gemaakt van zacht katoen en heeft een elastieken band op de ribben.

 

Tops met medium support geven net dat beetje extra steun. Ze zijn geschikt voor alle cupmaten en alle yogastijlen. Door de toevoeging van zachte cups en/of elastische banden houden deze tops alles goed op zijn plaats.

 

Een stevige elastieken band onder de ribben en dikke elastische stof geven deze top steun zonder in te leveren op bewegingsvrijheid. De open rug en laag uitgesneden hals geven veel ruimte om te ademen en je vrij te voelen. Ook beschikbaar in burgundy. 

 


Klassieke top met brede schouderbanden en een stevige band om de ribben. Het mesh detail op de rug zorgt biedt verkoeling zonder in te leveren op stevigheid. Gemaakt van sneldrogend materiaal en daarmee zeer geschikt voor power- en hot-yoga lessen. Ook beschikbaar in fast flower print.

 


Deze zachte, katoenen top heeft uitneembare cups en een elastieken band om de ribben. Dit zorgt voor de nodige support waardoor de top afgewerkt kan worden met een sierlijk dun schouderbandje. Verkrijgbaar in meerder kleuren.

 

 


Deze soepele top heeft uitneembare cups en een elastieken band op de ribben. De dunne bandjes over de schouders kunnen versteld worden. Met een mesh detail in de hals en op de rug is deze top niet alleen comfortabel maar ook trendy. 

 


Deze top heeft geen ingebouwde cups maar biedt door de stevige stof toch erg veel steun. Verder heeft de top brede banden die comfortabel op de schouders dragen en een sterke elastische band om de ribben.

 

De Ellis crop bra is een extra lange sport top gemaakt van zacht, elastisch materiaal. Een brede band over de hele ribben biedt medium support, in combinatie met uitneembare cups. De dunne bandjes kruisen sierlijk op de rug. Deze top is extra lang van lengte en kan zowel met als zonder over-shirt gedragen worden. Super leuk met een high-waisted legging!

 

Yoga tops met high support geven de meeste steun, en zijn daarmee geschikt voor vrouwen met een grote cupmaat of voor gebruik tijdens intensieve yogalessen of andere sporten, zoals hardlopen. High support yoga tops combineren voorgevormde cups, elastieken banden, en eventueel ook compressie stof. Hierdoor kun jij er 100% zeker van zijn dat alles op zijn plaats blijft, wat je ook aan het doen bent.

 

Deze sierlijke top is een stuk steviger dan hij misschien lijkt! Deze top van compressie stof is uitgerust met uitneembare cups, een stevige elastieken band om de ribben, en verstelbare banden op de schouders. De opengewerkte rug trekt zichzelf automatisch strak, waardoor de top goed op zijn plaats blijft.

 

 
Deze top is gemaakt van een mix van bamboe en katoen en geeft je veel bedekking. De stevige elastische band om de ribben en uitneembare cups zorgen voor veel steun. Daarnaast zorgen de brede banden op de schouder dat de top niet snijdt, en erg comfortabel zit. 

 

De Cross Strap Bra is uitgerust met uitneembare cups, een extra brede elastische band om de rubben, en dubbele banden over schouders. Verder is deze top gemaakt van compressie stof voor extra support. De laag uitgesneden hals en open rug geven deze top een sexy tintje. 

 

Deze top is gemaakt van stevige compressie stof waardoor hij goed op zijn plaats blijft en jou een gevoel van zekerheid geeft. Met uitneembare cups en een dunne elastieken band op de ribben. Ook beschikbaar in grijs. 

 


Ook al voelt deze top nog zo zacht aan, hij biedt veel support! De hele top is gemaak van elastisch materiaal, en hij is vrijwel naadloos zodat je absoluut geen last hebt van snijdende randen. Doordat de top net iets langer is wordt de druk gelijkmatiger verdeeld en zit de top erg comfortabel. Met uitneembare cups.   

De keyhole crop is gemaakt van stevig elastisch materiaal met een extra band om de ribben. Daarnaast heeft deze top heeft uitneembare voorgevormde cups.Door de hoog sluitende hals kun je er bij de keyhole crop zeker van zijn dat alles altijd netjes bedenkt blijft. De opening op de rug geeft een mooie vrouwelijke touch, zonder in te leveren op stevigheid. De top komt tot halverwege de ribben en kan zowel met als zonder overshirt gedragen worden.

Gerelateerde blogs via tags

Laat je reactie achter

Captcha