Gratis verzending vanaf €50,- (NL-BE-DU)
Persoonlijk door ons verpakt en verstuurd vanuit onze winkel
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Verzending binnen 1-2 werkdagen
  • Nederlands
  • Zen By Sen Heren Legging - Marble

    Zen By Sen Heren Legging - Marble

    Terug naar overzicht

    70,00 Incl. btw

    (0)

    Nauwsluitende heren yoga broek die makkelijk met je mee beweegt in alle richtingen en gegarandeerd niet afzakt! De broek is duurzaam geproduceerd uit gerecyclede vissersnetten en is lichtgewicht en sneldrogend. Ideaal voor yoga, maar bijvoorbeeld ook voor hardlopen of cross-fit....

    Lees de volledige productomschrijving

    Choose from:

    Size:

    Maak een keuze:

    View this product in our store?Show store locations

    • Niet op voorraad
    • Gratis verzending vanaf €50,- (NL-BE-DU)
    • Persoonlijk door ons verpakt en verstuurd vanuit onze winkel
    • Fysieke yogawinkel in Amsterdam
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen

    Productomschrijving

    Yoga broek voor stoere mannen: Deze Marble Man broek heeft een stoere uitstraling door de zwart witte marmer print. De broek is nauwsluitend, heeft extra ruimte bij het kruis en een soepel elastieken band. Hierdoor zit de broek prettig en blijft hij op zijn plaats, ongeacht de bewegingen die je maakt. Draag de broek opzichzelf of met een wijdvallende short eroverheen in de yogales, als hardloopbroek, of bij Crossfit. De stof beweegt met je mee in vier richtingen, behoudt zijn mooie kleur kleur, ook na vaak wassen, en droogt snel.

    Alle Zen by Sen leggings worden ontworpen in Nederland, duurzaam geproduceerd binnen Europa en gemaakt met gerecyclede visnetten. Hierdoor houden we met elkaar de zeeën schoon en loop je er tóch hip bij in een legging met perfecte pasvorm. From fishing net to fashion. With love for our planet.

    Eigenschappen

    • Licht en sneldrogend materiaal
    • Extra ruimte bij het kruis
    • Beweegt met je mee in alle richtingen

    Materiaal
    78% gerecycled polyamide, 22% elastaan. Geproduceerd in Duitsland en Polen

    Deze lichte en sneldrogende stof houdt jou koel en droog tijdens je yoga practice. Daarnaast is het materiaal zeer slijtvast en behoudt lang zijn vorm en kleur.
    Het materiaal is ook goed te dragen in het water voor bijvoorbeeld een SUP yoga les of een surfsessie. De stof droogt snel en kan prima tegen zonnebrand en zeewater.

    Wasinstructies

    In de wasmachine op 30º, niet in de droger.

    Duurzaamheid

    Wat maakt de leggings van Zen by Sen zo duurzaam? We zetten het voor je op een rijte.

    Ten eerste worden de leggings gemaakt van gerecyclede visnetten die door vissers achter gelaten worden in de zee. Hier raken jaarlijks veel zeedieren onnodig in verstrikt en dat vinden wij niet leuk! Door een Zen by Sen legging aan te schaffen help je mee aan de missie om de oceanen schoner te maken.

    Ten tweede worden de Zen by Sen leggings en de stoffen daarvoor dicht bij huis geproduceerd, in Duitsland en Polen. Dat scheelt dus heel veel transportkilometers en de werknemers krijgen goede arbeidsomstandigheden en eerlijk loon. Dat voelt toch net wat beter dan wanneer je product uit een ver land komt waar de werkomstandigheden niet mensvriendelijk zijn.

    Ten derde worden de stoffen niet geverfd, maar geprint. Dit scheelt heel veel verfstoffen en ook liters water in vergelijking tot andere kleurprocessen, waar veel water bij gebruikt moet worden om een stof te verven.

    Reviews Schrijf je eigen review

    0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

      Recent bekeken

        Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
        Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »