Gratis verzending vanaf €50,- (NL-BE-DU)
Persoonlijk door ons verpakt en verstuurd vanuit onze winkel
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Verzending binnen 1-2 werkdagen
  • Nederlands
  • Zen By Sen Legging - Ganesha

    Zen By Sen Legging - Ganesha

    Terug naar overzicht

    70,00 Incl. btw

    (0)

    Yogalegging met extra hoge taille en een unieke print. De legging is duurzaam geproduceerd uit gerecyclede vissersnetten en is lichtgewicht en sneldrogend. Ideaal voor yoga, maar bijvoorbeeld ook voor hardlopen of zelfs surfen!

    Lees de volledige productomschrijving

    Choose from:

    Size:

    Maak een keuze:

    View this product in our store?Show store locations

    • Niet op voorraad
    • Gratis verzending vanaf €50,- (NL-BE-DU)
    • Persoonlijk door ons verpakt en verstuurd vanuit onze winkel
    • Fysieke yogawinkel in Amsterdam
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen

    Productomschrijving

    Deze legging met bijzondere print heeft een aansluitende pasvorm en een extra hoge tailleband, waardoor afzakken verleden tijd is. De Zen by Sen leggings zijn gemaakt van zachte gladde stof met een lichte glans. De stof beweegt met je mee in vier richtingen, behoudt zijn mooie kleur, ook na vaak wassen, en droogt snel. Deze legging is perfect voor op de yogamat, maar bijvoorbeeld ook voor tijdens het hardlopen en zelf in het water als je gaat surfen.

    Alle Zen by Sen leggings worden ontworpen in Nederland, duurzaam geproduceerd binnen Europa en gemaakt met gerecyclede visnetten. Hierdoor houden we met elkaar de zeeën schoon en loop je er tóch hip bij in een legging met perfecte pasvorm. From fishing net to fashion. With love for our planet.

    Eigenschappen

    • Licht en sneldrogend materiaal
    • Extra hoge taille
    • Kleurvast met een lichte glans

    Materiaal
    78% gerecycled polyamide, 22% elastaan. Geproduceerd in Duitsland en Polen

    Deze lichte en sneldrogende stof houdt jou koel en droog tijdens je yoga practice. Daarnaast is het materiaal zeer slijtvast en behoudt lang zijn vorm en kleur.
    Het materiaal is ook goed te dragen in het water voor bijvoorbeeld een SUP yoga les of een surfsessie. De stof droogt snel en kan prima tegen zonnebrand en zeewater.

    Maattabel

     SML
    Confectiemaat34-363840


    Wasinstructies

    In de wasmachine op 30º, niet in de droger.

    Duurzaamheid

    Wat maakt de leggings van Zen by Sen zo duurzaam? We zetten het voor je op een rijtje.

    Ten eerste worden de leggings gemaakt van gerecyclede visnetten die door vissers achter gelaten worden in de zee. Hier raken jaarlijks veel zeedieren onnodig in verstrikt en dat vinden wij niet leuk! Door een Zen by Sen legging aan te schaffen help je mee aan de missie om de oceanen schoner te maken.

    Ten tweede worden de Zen by Sen leggings en de stoffen daarvoor dicht bij huis geproduceerd, in Duitsland en Polen. Dat scheelt dus heel veel transportkilometers en de werknemers krijgen goede arbeidsomstandigheden en eerlijk loon. Dat voelt toch net wat beter dan wanneer je product uit een ver land komt waar de werkomstandigheden niet mensvriendelijk zijn.

    Ten derde worden de stoffen niet geverfd, maar geprint. Dit scheelt heel veel verfstoffen en ook liters water in vergelijking tot andere kleurprocessen, waar veel water bij gebruikt moet worden om een stof te verven.

    Reviews Schrijf je eigen review

    0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

      Recent bekeken

        Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
        Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »