• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Yogaswing - Rood

€115,00
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Yogaswing - Rood

Verbeter met de Yogaswing flexibilteit, rugklachten, en uithoudingsvermogen. Na 20 minuten stretchen en inversies (onderste boven hangen) voel je je weer goed en vol energie.
Er zijn oneindig veel yoga houdingen mogelijk met de yogaswing en het is een leuke, en uitdagende manier om iets nieuws toe te voegen aan je yoga practice.

Maat yogaswing: 2.5 m lang en 1.5 m breed.
Elke yogaswing komt met een gratis set verstelbanden.

Elke yogaswing is handgemaakt en gemaakt van de hoogste kwaliteit nylon (parachute) stof. Hij komt in een handig zakje en weegt maar 1,5 kg. De yogaswing is gemakkelijk te reinigen in de wasmachine en bij normaal gebruik kun je er minstens 5 tot 10 jaar mee doen.


Installatie benodigheden

De yogaswing heeft haken die bevestigd worden aan oogbouten in het plafond. De oogbouten zitten er niet bij. Bij een houten plafond of voor in een balk heb je 8mm oogbouten van 8cm nodig (zie foto 1). Bij een betonnen plafond, heb je zowel keil- als oogbouten (zie foto 2) nodig, plus een boorhamer voor het boren van de haken. Deze zijn bij je lokale bouwmarkt te vinden.

foto 1

 

foto 2

 

Locatie

Selecteer een veilige plek van 70 tot 80 cm breed (niet meer of minder) voor twee bevestigingspunten, plus minimaal 1 meter ruimte in alle richtingen zodat je je vrij kan bewegen in de Yogaswing (meer is beter).

Installeren

Stap 1: De twee zwarte nylon touwen die met de Yogaswing zijn mee gekomen, maken deel uit van het verstelsysteem. Meet 220/240 cm vanaf de vloer om een goede hoogte voor je Yogaswing en het verstelsysteem te creëren.

Stap 2: Er zijn 10 verschillende niveaus/hoogtes waar je de yogaswinghaken aan kunt haken. Afhankelijk van de oefening die je gaat uitvoeren, beslis je het juiste niveau en verstel je de yogaswing hoger of lager. Het zitgedeelte en de hand/voet steunen hoeven niet op hetzelfde niveau aangehaakt te worden en het is ook mogelijk om links en rechts een andere niveau te kiezen, om nog meer kunnen te variëren.

Stap 3: Een goede hoogte voor het zitgedeelte van je Swing is 15 cm onder je heup.

NB: wij raden aan om altijd één inversie test te doen, om te testen of er ten minste 10 cm ruimte tussen je hoofd en vloer is, voordat je vol enthousiasme aan deze oefening begint.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen