Verzending binnen 1-2 werkdagen
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Gratis verzending vanaf €50
Vragen of advies? We helpen je graag!
  • Nederlands
  • Urban Goddess Karuna Loose Fit Yoga Tank - Off White

    Urban Goddess Urban Goddess Karuna Loose Fit Yoga Tank - Off White

    Terug naar overzicht

    45,00 Incl. btw

    (0)

    De Loose Fit Yoga Tank Top Karuna is een super zachte en hippe yoga tanktop die gemaakt is van een duurzame mix van bamboe en biologisch katoen.

    Lees de volledige productomschrijving

    Choose from:

    Size:

    Maak een keuze:

    View this product in our store?Show store locations

    • Niet op voorraad
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen
    • Fysieke yogawinkel in Amsterdam
    • Gratis verzending vanaf €50
    • Vragen of advies? We helpen je graag!

    Productomschrijving

    De Loose Fit Yoga Tank Top Karuna is een super zachte en hippe yoga tanktop die gemaakt is van een duurzame mix van bamboe en biologisch katoen. Het is een fijne en makkelijk top om te dragen voor alle stijlen van yoga. Vooral voor de intensievere stijlen zoals ashtanga, vinyasa of hot yoga is deze yoga tank top erg fijn.

    Deze loose fit yoga tank top heeft een hoge halslijn met een leuke ribs boordje, zodat je naar voren kunt buigen zoveel je wilt. Je hoeft je nooit zorgen te maken over inkijk. De Karuna loose fit yogatank heeft een slanke taille en een mooie ronding voor de heupen. De top valt iets losser in de heup- en buikstreek.

    Je kunt deze yoga top gewoon zo dragen. Of ervoor kiezen om een sexy en hippe knoop aan de voorkant te maken en het als een yoga knot crop top te dragen. Op die manier is deze yoga knot yoga top perfect te stylen met een high waist yogalegging.

    Eigenschappen

    • Losse fit
    • Gemaakt van stevige, rekbare stof

    Materiaal
    68% bamboe 28% biologisch katoen 4% elasthan. Geproduceerd in Portugal.

    Urban Goddess gebruikt alleen gecertificeerde pure biologische katoen voor hun yogakleding, en daarom ademen deze natuurlijke stoffen lekker met je mee. Urban Goddess gebruikt alleen stempels in plaats van labels om kriebeligheid of irritatie te voorkomen tijdens jouw yoga experience.

    Maattabel

    Het model op de foto is 170cm en draagt een maat S.

    Wasinstructies

    Was op 30 graden, samen met dezelfde kleuren. Niet in de droger doen. Strijk niet over de stempels heen.

    Duurzaamheid

    Urban Goddess yoga kleding maakt al haar yogakleding met hart voor mens en natuur en willen hierom ook een eerlijke en biologische productie van hun producten. Ze werken met verschillende fabrieken in Europa en Azië. Al deze bedrijven werken volgens ethische principes. Urban Goddess gebruikt alleen GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde stoffen voor hun productie, tenzij heel duidelijk anders gespecificeerd. GOTS garandeert dat de stoffen zijn gemaakt zonder gevaar voor mensen. Dit betekent goede werkomstandigheden voor de werkers en het absolute uitsluiten van kinderarbeid. De GOTS certificaten betekenen ook dat tijdens productie van de stoffen de partners goed omgaan met hun afval en vervuiling. Daarnaast gaan ze zuinig om met hun energieverbruik. Er zijn verschillende protocollen in gebruik die er voor zorgen dat er een goed milieu management systeem wordt gehanteerd. Urban Goddess bezoekt de meeste fabrieken zelf, en anders één van hun agenten. Zo kunnen ze naast alle garanties van de certificering ook zelf overtuigd zijn dat alle ethische principes die ze zo belangrijk vinden ook worden nageleefd.

    Reviews Schrijf je eigen review

    0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

      Recent bekeken

        Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
        Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »