Verzending binnen 1-2 werkdagen
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Gratis verzending vanaf €50
Vragen of advies? We helpen je graag!
  • Nederlands
  • Urban Goddess Good Karma Yoga Top -  Indian Desert

    Urban Goddess Urban Goddess Good Karma Yoga Top - Indian Desert

    Terug naar overzicht

    45,00 Incl. btw

    (0)

    De Good Karma top is een prachtige yoga top gemaakt van 100% biologisch katoen. De top biedt veel bedekking en is zeer flatterend.

    Lees de volledige productomschrijving

    Choose from:

    Size:

    Maak een keuze:

    View this product in our store?Show store locations

    • Niet op voorraad
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen
    • Fysieke yogawinkel in Amsterdam
    • Gratis verzending vanaf €50
    • Vragen of advies? We helpen je graag!

    Productomschrijving

    De Good Karma top is een prachtige yoga top gemaakt van 100% biologisch katoen. De stof is heerlijk dun, maar dubbel gelaagd. Het ademt heerlijk met je mee, en toch is er geen ondergoed zichtbaar. Je kunt dus vol vertrouwen de yogales in, met of juist zonder (sport)bh. Je kunt zelf bepalen of je de top helemaal dicht wilt dragen in de hals, of dat je toch een beetje hals wilt laten zien.

    Of je nu een grote of kleine cupmaat hebt, met deze yoga top staat het altijd mooi. Er is vanwege de gerimpelde stof ruimte voor een grotere cupmaat. En voor de kleinere maten, lijkt het juist gevuld. De Good Karma top is niet alleen mooi op de mat, maar ook prachtig te combineren met niet-yogakleding off the mat. Zowel casual als chique, je kunt er eigelijk alle kanten mee op.

    Eigenschappen

    • Sluit mooi aan op het lichaam
    • Gemaakt van stevige, rekbare stof

    Materiaal
    100% biologisch katoen. Geproduceerd in Portugal.

    Urban Goddess gebruikt alleen gecertificeerde pure biologische katoen voor hun yogakleding, en daarom ademen deze natuurlijke stoffen lekker met je mee. Urban Goddess gebruikt alleen stempels in plaats van labels om kriebeligheid of irritatie te voorkomen tijdens jouw yoga experience.

    Maattabel

    Wasinstructies

    Was op 30 graden, samen met dezelfde kleuren. Niet in de droger doen. Strijk niet over de stempels heen.

    Duurzaamheid

    Urban Goddess yoga kleding maakt al haar yogakleding met hart voor mens en natuur en willen hierom ook een eerlijke en biologische productie van hun producten. Ze werken met verschillende fabrieken in Europa en Azië. Al deze bedrijven werken volgens ethische principes. Urban Goddess gebruikt alleen GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde stoffen voor hun productie, tenzij heel duidelijk anders gespecificeerd. GOTS garandeert dat de stoffen zijn gemaakt zonder gevaar voor mensen. Dit betekent goede werkomstandigheden voor de werkers en het absolute uitsluiten van kinderarbeid. De GOTS certificaten betekenen ook dat tijdens productie van de stoffen de partners goed omgaan met hun afval en vervuiling. Daarnaast gaan ze zuinig om met hun energieverbruik. Er zijn verschillende protocollen in gebruik die er voor zorgen dat er een goed milieu management systeem wordt gehanteerd. Urban Goddess bezoekt de meeste fabrieken zelf, en anders één van hun agenten. Zo kunnen ze naast alle garanties van de certificering ook zelf overtuigd zijn dat alle ethische principes die ze zo belangrijk vinden ook worden nageleefd.

    Reviews Schrijf je eigen review

    0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

      Recent bekeken

        Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
        Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »