Verzending binnen 1-2 werkdagen
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Gratis verzending vanaf €50
Vragen of advies? We helpen je graag!
  • Nederlands
  • Urban Goddess Gaia Yoga Legging - Rust

    Urban Goddess Urban Goddess Gaia Yoga Legging - Rust

    Terug naar overzicht

    69,00 34,50 Incl. btw

    (0)

    De Gaia legging heeft een hoge taille en is gemaakt van ultra zacht biologisch katoen. De comfortabele tailleband houdt de legging goed op zijn plaats zonder te knellen en houdt je onderrug lekker warm.

    Lees de volledige productomschrijving

    Choose from:

    Size:

    Maak een keuze:

    View this product in our store?Show store locations

    • Niet op voorraad
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen
    • Fysieke yogawinkel in Amsterdam
    • Gratis verzending vanaf €50
    • Vragen of advies? We helpen je graag!

    Productomschrijving

    De Gaia legging heeft een hoge taille en is gemaakt van ultra zacht biologisch katoen. De comfortabele tailleband houdt de legging goed op zijn plaats zonder te knellen en houdt je onderrug lekker warm. Siernaden op de billen en benen geven je lichaam mooi vorm. De pijpen van deze yoga legging zijn extra lang. Dit is fijn voor yogi's met lange benen, en de legging staat ook erg leuk gerimpeld rond de enkels.

    Eigenschappen

    • Gemaakt van stevige, rekbare stof
    • Brede tailleband
    • Extra lange lengte
    • Milieuvriendelijk en ethisch geproduceerd

    Materiaal
    92% biologisch katoen, 8% lycra. Geproduceerd in Portugal

    Urban Goddess gebruikt alleen gecertificeerde biologische katoen voor hun yogakleding. En daardoor krijg jij alle benefits van de natuurlijke ademende stoffen en zorgen zij voor een beter milieu en happy en gezonde medewerkers van Urban Goddess. Ze weten hoe vervelend het is om een kriebelend of irriterend label in je kleding te hebben, zeker tijdens je yoga practice. Daarom heeft Urban Goddess yogakleding geen labels maar carelabel stempels.

    Maattabel

    Wasinstructies

    Was op 30 graden, samen met dezelfde kleuren. Niet in de droger doen. Strijk niet over de stempels heen.

    Duurzaamheid

    Urban Goddess yoga kleding maakt al haar yogakleding met hart voor mens en natuur en willen hierom ook een eerlijke en biologische productie van hun producten. Ze werken met verschillende fabrieken in Europa en Azië. Al deze bedrijven werken volgens ethische principes. Urban Goddess gebruikt alleen GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde stoffen voor hun productie, tenzij heel duidelijk anders gespecificeerd. GOTS garandeert dat de stoffen zijn gemaakt zonder gevaar voor mensen. Dit betekent goede werkomstandigheden voor de werkers en het absolute uitsluiten van kinderarbeid. De GOTS certificaten betekenen ook dat tijdens productie van de stoffen de partners goed omgaan met hun afval en vervuiling. Daarnaast gaan ze zuinig om met hun energieverbruik. Er zijn verschillende protocollen in gebruik die er voor zorgen dat er een goed milieu management systeem wordt gehanteerd. Urban Goddess bezoekt de meeste fabrieken zelf, en anders één van hun agenten. Zo kunnen ze naast alle garanties van de certificering ook zelf overtuigd zijn dat alle ethische principes die ze zo belangrijk vinden ook worden nageleefd.

    Reviews Schrijf je eigen review

    0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

      Recent bekeken

        Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
        Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »