• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Transformatieve Yoga - Ganga Hoogendoorn

1 / 2
€32,50
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Transformatieve Yoga - Ganga Hoogendoorn

Over de fysieke kant van yoga is al veel geschreven, maar een boek dat dieper ingaat op de emotionele kant was er nog niet. Transformatieve Yoga is in dit opzicht een belangrijke uitgave. Dit prachtig vormgegeven boek is een praktische handleiding in het proces van transformatie: alle gedachten en emoties gebaseerd op angst omzetten in liefde. De vorm en inhoud helpen je om je open te stellen voor liefde.

In het boek 'Transformatieve Yoga' geeft Ganga Hoogendoorn een nieuwe kijk op yoga. Het doel van deze vorm van yoga is transformatie: de beweging van ‘angst’ naar ‘liefde’. Dit is een proces dat praktisch kan worden toegepast in iedere situatie. In het boek worden verschillende yogahoudingen en hun heilzame werking uitvoerig beschreven. De houdingen zijn georganiseerd door hun verbinding met de verschillende chakra's. Alle houdingen zijn ook afgebeeld op duidelijke foto's.

 

Over de auteur

Ganga Hoogendoorn heeft de beoefening van yoga gecombineerd met haar spirituele proces van transformatie. De praktische toepassing van Een Cursus in Wonderen heeft hierin een belangrijke rol gespeeld en hieruit heeft zij transformatieve yoga ontwikkeld, yoga waarin de omzetting van angst naar liefde centraal staat. Ganga Hoogendoorn heeft meerdere yogaopleidingen gevolgd en is oprichtster van yogacentrum Sal Mithra in Amsterdam.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen