Verzending binnen 1-2 werkdagen
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Gratis verzending vanaf €50
Vragen of advies? We helpen je graag!
  • Nederlands
  • Sweetskins Dance Pants - Olive

    Sweetskins Dance Pants - Olive

    Terug naar overzicht

    89,00 44,50 Incl. btw

    (1)

    Deze iets wijd uitlopende broek gemaakt van hennep en biologisch katoen is heerlijk voor yoga, dans, of om gewoon dagelijks te dragen.

    Lees de volledige productomschrijving

    Choose from:

    Size:

    Maak een keuze:

    View this product in our store?Show store locations

    • Niet op voorraad
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen
    • Fysieke yogawinkel in Amsterdam
    • Gratis verzending vanaf €50
    • Vragen of advies? We helpen je graag!

    Productomschrijving

    Deze iets wijd uitlopende is perfect voor yoga, dans, of om gewoon dagelijks te dragen. De broek sluit aan op het bovenbeen en loopt onder de knie iets uit. Met een zachte, brede tailleband die de broek goed op zijn plaats houdt. Gemaakt van een mix van hennep en biologisch katoen en een heel klein beetje stretch, dit materiaal is ademend en slijtvast en beweegt makkelijk met je mee.

    Alle Sweetskins kleding wordt met de hand geverfd met milieuvriendelijke kleurstoffen. Dit betekend dat de kleur mogelijk iets af kan wijken van de foto.

    Eigenschappen

    • Bootleg fit
    • Stevig, ademend materiaal
    • Duurzaam geproduceerd

    Materiaal
    55% Hennep, 42% Biologisch Katoen, 3% Lycra. Geproduceerd in de VS.

    Hennep is een stevige stof die zeer natuurlijk en warm aanvoelt. Door de stevige vezels gaat hennep kleding erg lang mee en blijft het ook na vele wasbeurten zijn vorm behouden. Het verbouwen van hennep is vele malen minder milieubelastend dan vergelijkbare materialen, zoals katoen. Dit komt omdat hennep minder voedingsstoffen uit de grond neemt, waardoor de bodemkwaliteit stabiel blijft. Daarnaast heeft hennep minder water nodig en vereist minder bestrijdingsmiddelen.

    Maattabel

    Wasinstructies

    In de wasmachine op 30º, binnenstebuiten en zonder wasverzachter wassen. Niet in de droger doen.

    Duurzaamheid

    Sweet Skins is een eco-kledingbedrijf dat in handen is van vrouwen. Ontwerper en moeder van vier, Mira Fannin begon het bedrijf meer dan tien jaar geleden te verkopen op de zaterdagmarkt in Eugene Oregon. Er was zoveel vraag naar de klassieke eenvoud en draagbaarheid van de ontwerpen dat de voor de hand liggende keuze was om door te gaan. Sweet Skins is uitgegroeid tot een bedrijf dat zowel ecologisch verantwoord is als ethisch wordt bestuurd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste en beste ecologisch verantwoorde vezels en bewuste kledingproductie; stoffen zoals eco-fleece, hennep, biologische katoen en wol vanwege hun lage impact en superieure textuur en kwaliteit. De gebruikte kleurstoffen hebben een lage impact op het milieu en alles, van textielresten tot papierproducten, wordt gerecycled of hergebruikt. Terwijl het bedrijf blijft groeien, wil Sweet Skins een sterke basis behouden voor de gemeenschap, de gezondheid van de planeet en de weg vrijmaken voor een nieuw, meer bewust bedrijfsmodel.

    Reviews Schrijf je eigen review

    0 sterren op basis van 1 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Most recent reviews

    • 4 / 5 Laura 03-09-2021 19:52

      Ook een hele mooie broek en zit super lekker. Maar de stof is niet heel slijtvast.

    Recent bekeken

      Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »