• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schouderstandblok - Blauw

1 / 2
€49,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Schouderstandblok - Blauw

Waarom gebruik je een schouderstandblok?

In de meeste Iyengar-stijl yogales wordt Salamba Sarvangasana (Schoulderstand) vaak beoefend met de schouder ondersteund door een prop, waarbij je je hoofd op een lager niveau houdt. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom, en er zijn veel goede redenen, maar het belangrijkste is dat het de nek kan beschermen tegen blessures.

Als je vanaf de vloer rechtstreeks naar de schouderstandaard gaat met een slechte techniek of te weinig core strength, kan de nek te veel buigen. Zelfs degenen die het veilig kunnen doen, kunnen de houding meestal beter en veiliger doen als ze ondersteuning onder hun schouders plaatsen. Dus vrijwel iedereen kan profiteren van de extra lift van een blok, en de meeste mensen hebben het echt nodig.
Het ondersteunen van de schouders op een prop in Sarvangasana, met het hoofd op een lager niveau, helpt de nek te beschermen door de hoeveelheid te verminderen die de nek moet buigen om de pose te bereiken. De prop opent de hoek tussen de nek en het lichaam.

Een schoulderstandblok is ook geweldig als extra demping als je gevoelige schouders of wervels hebt, of je kunt het in hoofdstand gebruiken.

Dit blok is gevuld met geperst schuin, met een katoenen bekleding. 

Afmetingen: circa 60 x 40 x 5 cm

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen