• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ray Long - The Key Poses Of Yoga

€36,95
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Ray Long - The Key Poses Of Yoga

Het boek The Key Muscles van Ray Long biedt een wetenschappelijke uitleg van de lichamelijke beoefening van yoga. Aan de hand van zeer heldere en overzichtelijke 3d illustraties van de belangrijkste spieren, pezen en ligamenten beschrijft Ray Long de werking en de voordelen van yoga. Dit boek geeft veel theoretische uitleg over anatomie en wat er gebeurt in je lichaam tijdens de beoefening van yoga. Daarnaast biedt het boek praktisch advies en geeft het meer inzicht in hoe de belangrijkste yoga houdingen werken op een lichamelijk niveau. Deze kennis kun je zelf toepassen en ervaren op de mat.

Volume II van de serie illustreert het juiste gebruik van spieren tijdens de belangrijkste yoga houdingen. Interessant voor beginners én experts. Dit boek zal een constante metgezel worden op je yogapad.

Dit boek in geschreven in het engels.

Eigenschappen

  • Paperback
  • 214 pagina's
  • ENGELS
  • Meer dan 400 gekleurde 3D-beelden van de anatomische wetenschap van yoga met gedetailleerde uitleg

ISBN: 9781607432395

Over de auteur

Ray Long MD FRCSC is een 'board certified' orthopedisch chirurg en de oprichter van Bandha Yoga. Ray is afgestudeerd aan de Universiteit van Michigan Medical School met een post-graduate opleiding aan de Cornell University, McGill University, de Universiteit van Montreal en Florida Orthopedic Institute. Hij heeft meer dan twintig jaar onderzoek gedaan naar yoga, en zijn opleiding uitgebreid door te studeren bij BKS Iyengar en andere toonaangevende yoga meesters. - Zie meer op: www.bandhayoga.com

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen