• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ray Long - The Key Muscles Of Yoga

1 / 2
€36,95
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Ray Long - The Key Muscles Of Yoga

Met het gebruik van gedetailleerde driedimensionale illustraties van het menselijk skelet en belangrijke spieren en pezen beschrijft Dr. Ray Long de wetenschap achter de fysieke beoefening van yoga. Ray Long is een geceritficeerde orthopedische chirurg en beoefent al meer dan 20 jaar yoga. Hij combineert zijn medische kennis en ervaring met zijn inzicht in yoga om ons inzicht te verschaffen in de anatomische structuren die van groot belang zijn in de uitoefening van yoga.

Het boek vindt de gulden middenweg tussen wetenschap en spiritualiteit terwijl het de bewegingen en processen volgt die tijdens yoga actief zijn in het menselijk lichaam. De mooie gedetailleerde afbeeldingen geven inzicht ik de rol die elke afzonderlijke spier speelt tijdens yoga. Met een inzicht in deze structuren kun je leren om blokkades te doorbreken, je ervaring te optimaliseren, en blessures te voorkomen. Dit boek is ontworpen om mee te nemen op de yoga mat en het is een onmisbare gids voor iedereen die lichaam en geest volledig wenst te integreren in hun yoga routine.

Dit boek in geschreven in het engels.

Eigenschappen

  • Paperback
  • 240 pagina's
  • ENGELS
  • Meer dan 400 gekleurde 3D-beelden van de anatomische wetenschap van yoga met gedetailleerde uitleg

ISBN: 9781607432388

Over de auteur

Ray Long MD FRCSC is een 'board certified' orthopedisch chirurg en de oprichter van Bandha Yoga. Ray is afgestudeerd aan de Universiteit van Michigan Medical School met een post-graduate opleiding aan de Cornell University, McGill University, de Universiteit van Montreal en Florida Orthopedic Institute. Hij heeft meer dan twintig jaar onderzoek gedaan naar yoga, en zijn opleiding uitgebreid door te studeren bij BKS Iyengar en andere toonaangevende yoga meesters. - Zie meer op: www.bandhayoga.com

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen