• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PranaPillow - Naturel/Oranje

€80,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
PranaPillow - Naturel/Oranje

De PranaPillow is een acupressuurmat die in het lichaam de energiestroom in balans brengt, het zelfherstellend vermogen aanwakkert, ontspanning stimuleert en levensenergie opwekt. De Pranamat producten zijn een synthese van oude wijsheid en moderne technologieën. De oorsprong van de massagemat ligt bij de oude Indiase yogi’s, die een “spijkerbed” gebruikten voor meditatie en zelfheling. Met de Pranamat komt de oude wijsheid weer tot leven in een moderne, lichtgewicht en comfortabele uitvoering.

De PranaPillow is bezet met 95 lotusbloemen die elk 25 acupunctuur punten hebben. Doordat het kussen gevuld is met boekweitkaf neemt het makkelijk de vorm van je lichaam aan, maar geeft het toch stevigheid en stabiliteit. De PranaPillow kun je daardoor bijvoorbeeld heel prettig gebruiken in je onderrug, onder het hoofd, of zelfs tussen de schouderbladen.
Je kan een Pranamat of pillow gebruiken tijdens een meditatie of om gewoon even helemaal te ontspannen en 'resetten'.

PranaPillow kan helpen bij het:

  • Verhogen van het energieniveau;
  • Verlichten van pijn;
  • Verbeteren van de stofwisseling en huidconditie;
  • Bevrijden van depressie en stress;
  • Ontspannen van de spieren.

Afmetingen
34 x 45 cm

Materiaal

Buitenkant: 100% linnen
Lotusbloem: 100% H.I.P.S.
Vulling: 100% boekweitkaf
Hoes vulling: 100% katoen

De Pranamat is Oeko-Tex gecertificeerd: vrij van schadelijke stoffen

Duurzaamheid

Alle Pranamat producten zijn geproduceerd met uitsluitend natuurlijke materialen die niet alleen heel prettig aanvoelen aan je lichaam, maar ook nog eens vriendelijk zijn voor het milieu. Verder vindt het hele productieproces plaats binnen Europa waardoor er weinig uitstoot wordt veroorzaakt door het transport, en dit verzekert je er ook van zijn dat de producten zijn gemaakt onder goede werkomstandigheden voor een eerlijke beloning.
Voor de lotusbloemen wordt H.I.P.S plastic gebruikt: een biologisch afbreekbaar en hypoallergeen kunststof dat ook wordt gebruikt om medische apperatuur te produceren. Dit plastic is recyclebaar en het productieproces is een van de meest milieuvriendelijke; het creeert 43% minder uitstoot van broeikasgassen, heeft 42% minder water nodig, en 30% minder energie dan het meest gebruikte plastic.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen