• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pranamat Eco Mini - Oranje/Oranje

€85,00
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Pranamat Eco Mini - Oranje/Oranje

De Pranamat Mini is een acupressuurmat die in het lichaam de energiestroom in balans brengt, het zelfherstellend vermogen aanwakkert, ontspanning stimuleert en levensenergie opwekt. De Pranamat producten zijn een synthese van oude wijsheid en moderne technologieën. De oorsprong van de massagemat ligt bij de oude Indiase yogi’s, die een “spijkerbed” gebruikten voor meditatie en zelfheling. Met de Pranamat komt de oude wijsheid weer tot leven in een moderne, lichtgewicht en comfortabele uitvoering. 

De Pranamat Mini is bezet met 95 lotusbloemen die elk 25 acupunctuur punten hebben, door de hoge dichtheid van drukpunten raakt deze mat alle acupunctuurpunten in je lichaam. De Pranamat is gevuld met natuurlijk kokosvezel. Hierdoor is de mat erg comfortabel om op te liggen, maar toch stevig en behoudt hij zijn vorm na jaren van gebruik. Zo stevig zelfs dat Pranamatten een garantie hebben van 5 jaar!

Pranamat Mini kan helpen bij het:

  • Verhogen van het energieniveau;
  • Verlichten van pijn;
  • Verbeteren van de stofwisseling en huidconditie;
  • Bevrijden van depressie en stress;
  • Ontspannen van de spieren.

Afmetingen
35 x 45 cm

Materiaal

Buitenkant: 100% linnen
Lotusbloem: 100% H.I.P.S.
Vulling: 100% kokosnootvezel
Hoes vulling: 100% katoen

Duurzaamheid

Alle Pranamat producten zijn geproduceerd met uitsluitend natuurlijke materialen die niet alleen heel prettig aanvoelen aan je lichaam, maar ook nog eens vriendelijk zijn voor het milieu. Verder vindt het hele productieproces plaats binnen Europa waardoor er weinig uitstoot wordt veroorzaakt door het transport, en dit verzekert je er ook van zijn dat de producten zijn gemaakt onder goede werkomstandigheden voor een eerlijke beloning.
Voor de lotusbloemen wordt H.I.P.S plastic gebruikt: een biologisch afbreekbaar en hypoallergeen kunstof dat ook wordt gebruikt om medische apperatuur te produceren. Dit plastic is recyclebaar en het productieproces is een van de meest milieuvriendelijke; het creeert 43% minder uitstoot van broeikasgassen, heeft 42% minder water nodig, en 30% minder energie dan het meest gebruikte plastic.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen