• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PrAna Nomad Travel Mat - Mood Indigo

1 / 2
€49,00
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
PrAna Nomad Travel Mat - Mood Indigo

De Nomad Travel Mat is een getextureerde yogamat met superieure demping en uitstekend. Deze yogamat is UV-bestendig en lichtgewicht, perfect voor al je reizen of de yogi onderweg. Gesloten celconstructie voorkomt dat vocht en vuil tot in het binnenste van de mat doordringen. Gemaakt van TPE, deze yogamat is vrij van PVC, chloride en latex en is slijtvast en recyclebaar! Leuk extra'tje: deze yogamat is aan twee kanten te gebruiken.

Afmetingen: 183cm lang x 61cm breed x 3mm dik
Gewicht: 1,37 kg

Eigenschappen

  • Lichtgewicht - perfect voor onderweg
  • UV-bestendig
  • Het getextureerde oppervlak biedt een goede grip
  • Aan beide kanten te gebruiken

In welke yogatas past deze yogamat? Check het in onze Yoga Bag Finder!

Gebruik en onderhoud

Gebruik een Manduka All Purpose Mat Wash of een azijnoplossing (verhouding 1:3) voor het reinigen van uw TPE yogamat. Spuit de mat in en veeg hem af met een vochtige doek of spons. Voor een grondigere reiniging kun je het 5 tot 10 minuten laten intrekken voordat je het afveegt. Laat de mat drogen aan de lucht voordat je hem opnieuw oprolt en opbergt.

Duurzaamheid

Bij PrAna wordt veel aandacht besteed aan het zo duurzaam mogelijk maken van hun productieprocessen. Door het gebruik van natuurlijke materialen van biologische oorsprong en gerecycled polyester blijft de impact op het milieu minimaal. Daarnaast is PrAna bezig hun gebruik van verpakkingsplastic drastisch te verminderen, 79% van de PrAna producten wordt niet meer in plastic verpakt. Dit heeft er voor gezorgd dat zij sinds 2011 meer dan 10 miljoen plastic zakjes hebben bespaard, ongeveer het gewicht van 25 volwassen blauwe vinvissen!​

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen