• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PrAna Jacquard Headband - Cocoa

1 / 2
€16,00
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
PrAna Jacquard Headband - Cocoa
Om dit productfilmpje te zien dienen de marketing cookies geacepteerd te worden. Klik hier om de marketing cookies te accepteren!

Een hoofdband is fijn om je haar uit je gezicht te houden zodat jij je kan focussen op wat echt belangrijk is: je practice! Deze hoofdband is gemaakt van stretchy jacquard breisel met herringbone patroon. Het materiaal is zeer absorberend en droogt snel. Een elastiek aan de binnenkant zorgt ervoor dat de hoofdband goed op zijn plaats blijft.

De hoofdband 5cm wijd is beschikbaar in één maat, door de elasticiteit past deze nagenoeg altijd.

Materiaal
51% Gerecycled Polyester, 20% Nylon, 19% Spandex, 10% Spandex

Duurzaamheid

Bij PrAna wordt veel aandacht besteed aan het zo duurzaam mogelijk maken van hun productie processen. Door het gebruik van natuurlijke materialen van biologische oorsprong en gerecycled polyester blijft de impact op het milieu minimaal. Daarnaast is PrAna bezig hun gebruik van verpakkingsplastic drastisch te verminderen, 79% van de PrAna producten wordt niet meer in plastic verpakt. Dit heeft er voor gezorgd dat zij sinds 2011 meer dan 10 miljoen plastic zakjes hebben bespaard, ongeveer het gewicht van 25 volwassen blauwe vinvissen!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen