• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Piramide Meditatietimer - Rood Gelakt Esdoornhout

1 / 1
€75,00
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Piramide Meditatietimer - Rood Gelakt Esdoornhout

Deze Piramide Gong Timer is speciaal ontwikkeld voor het beoefenen van meditatie.

De meest essentiële functie Piramide-meditatietimer is dat hij je in staat om aan het geluid van de gong of bel te oefenen zonder aan tijd te denken. 3 bellen geven het begin en het einde van uw sessie aan. Bovendien kunt u, als u dat wilt, de timer zo instellen dat er regelmatig een geluidssignaal wordt afgespeeld om uw bewustzijn terug te brengen naar het huidige moment of om u de gelegenheid te geven tew wisselen tussen verschillende oefeningen of contemplatie-objecten.

Het houten deel van de piramide van de meditatie timer is volledig handgemaakt van massief hout. Het is gebouwd volgens de exacte verhoudingen van de Kheops-piramide, die door Feng Shui-specialisten wordt beschouwd als een bron van krachtige energie en stabiliteit. Het meet 5,3 inch (13,5 cm) langs de basis.

Deze Pyramid-timer is gemaakt van esdoornhout. De mahoniehouten lak geeft het de rode tonen.
Het geluid van de meditatietimer is dat van een Tibetaanse klankschaal, die digitaal is opgenomen voor de zuiverste kwaliteit.

Discreet onder de piramide geplaatst, maken een LCD-scherm en soft-touch-knoppen het instellen van uw selecties zowel eenvoudig als uiterst nauwkeurig.
U kunt het volgende instellen:

  • Totale duur van de sessie (tot 3 uur)
  • Duur van de intervallen
  • Een keuze uit 4 verschillende geluiden (dordje, bel, lage of middellange gongs)
  • Volume (van 1 tot 10).


 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen