• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paul Grilley - Yin Yoga: Principles & Practice

1 / 1
€17,95
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Paul Grilley - Yin Yoga: Principles & Practice

Deze Tienjarig-Jubileumeditie van Yin Yoga: Outline of a Quiet Practice van Paul Grilley combineert op enerverende wijze de oude wijsheden van de acupunctuur en het taoïsme met yoga-oefeningen. Grilleys boek, dat meer dan 80.000 exemplaren verkocht, is verrijkt met nieuw materiaal die de evolutie van de Yin Yoga beschrijft binnen de yogawereld van het afgelopen decennium, plus nieuw referentiemateriaal van de anatomie en de beoefening van Yin Yoga.

Yoga zoals beoefend in de VS is bijna uitsluitend Yang, dynamisch en gericht op spieren. Het Yin-aspect van yoga (het gebruik van houdingen die het bindweefsel oprekken) is vrijwel onbekend maar onmisbaar voor een gebalanceerde benadering van fysieke en mentale gezondheid. Paul Grilley legt uit hoe je houdingen uit kunt voeren op een Yin-manier, inclusief een uitleg van moderne meridianentheorie, dat stelt dat de meridianen van de acupunctuur banen zijn die door het bindweefsel van het lichaam stromen. Yin Yoga is specifiek ontworpen om dit weefsel aan te pakken. De twee grote verschillen tussen Yin Yoga en Yang Yoga zijn dat bij de houdingen in Yin Yoga de spieren moeten worden ontspannen, en dat de houdingen lange tijd moeten worden volgehouden. Dit omdat het bindweefsel niet rekt zoals spieren dat doen, en omdat het niet goed reageert op korte belasting. Daarnaast bereidt Yin Yoga mensen beter voor op meditatie.

Voor beoefenaars van yoga die op zoek zijn naar iets voorbij fysieke houdingen. Yin Yoga behandelt de diepere spirituele dimensies van de yoga, met handige delen over chakra’s, ademhalingsoefeningen en meditatie.

NB: dit boek is geschreven in het Engels!

Eigenschappen

  • Paperback
  • 128 pagina's
  • Engels

ISBN: 9781935952701

Over de auteur

Paul Grilley geeft yoga les sinds 1980 en heeft een bijzondere interesse in anatomie. Paul heeft een Master of Arts diploma van St. Johns College, Santa Fe en heeft een Ph.D. met honeurs ontvangen van California Institute for Human Science voor zijn bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek naar fascia en de relatie met de beoefening van Hatha yoga.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen