• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Yogawinkel Rotterdam

  

YOGISHA ROTTERDAM SLUIT HAAR DEUREN

Twee jaar geleden openden we onze vierde Yogisha winkel in Rotterdam. We hebben met veel energie en plezier gewerkt om ons concept in deze geweldige stad te introduceren. Helaas zijn we tot de conclusie gekomen dat we met vier winkels niet de focus en aandacht konden geven die het nodig had om volledig tot bloei te komen. Daarom hebben wij besloten om onze winkel in Rotterdam definitief te sluiten. De laatste dag dat we open zijn is zaterdag 25 februari.

We vinden het jammer dat we tot deze beslissing hebben moeten komen. Tegelijkertijd kijken we ernaar uit om meer tijd en focus te hebben voor de rest van ons bedrijf.

Aan onze lieve klanten in Rotterdam, bedankt voor jullie steun en we hopen jullie te zien in een van onze andere winkels of online

❤️ Het Yogisha Team

ADRES

Van Oldenbarneveltstraat 119
3012 GS Rotterdam

Telefoon: 010 8700665
E-mail: [email protected]
KvK-nummer: 74010131
BTW-nummer: NL859742519B01

OPENINGSTIJDEN

Permanent gesloten

OPENBAAR VERVOER

13 minuten lopen vanaf Rotterdam centraal, of neem metro lijn E tot aan halte Beurs. Tram 4, 7, 8, 20, 23 en 25, halte Kruisplein.

PARKEREN

Betaald parkeren in de straat of in de parkeergarage Lijnbaan. Vanaf daar is het ca. 5 minuten lopen naar de winkel.

OVER DE EIGENARESSE

Dominique Brandsma: "Tijdens mijn studie geneeskunde merkte ik dat mijn interesse uitging naar de oorzaak van ziekte, en vooral de preventie ervan. In mijn zoektocht naar een gezonde en gelukkige levensstijl begon ik met het beoefenen van yoga. Het bracht me rust en helderheid. Ik vervolgde mijn yoga-passie en volgde trainingen in mindfulness en meditatie.

In Vancouver, New York en Londen zag ik speciale yogawinkels, yogakledinglijnen en –produkten. En niet alleen voor de oefenzaal. Yoga is een manier van oefenen, een manier van bewegen, maar ook een manier van leven. De kleding en accessoires zijn er om deze lifestyle te ervaren; kwaliteitsproducten om jezelf mee te verwennen. 

Ook als we het over commitment hebben om yoga en meditatie in ons leven te brengen, vraagt dat soms best wat van jezelf. Tijd en inzet. Dit mag je best wat ondersteunen. Yoga is celebrating life. Kwaliteitsproducten helpen daarbij. 

Het concept Yogisha is mijn bijdrage aan dit vieren van het leven. In de yoga lifestyle. Je bent welkom om dit met mij te delen. Kom eens langs in één van mijn winkels."