• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Yogawinkel Den Haag

  

Welkom bij Yogisha, dé yogawinkel van Den Haag.

Yogisha opende in 2009 als eerste yogaspeciaalzaak van Nederland haar deuren in Amsterdam. De behoefte aan kwaliteitsproducten op het gebied van yoga was groot en de combinatie van een webshop met een fysieke winkel bleek een groot succes. Op 19 december 2015 opende ze haar tweede winkel in het creatief en upcoming hart van Den Haag: het Zeeheldenkwartier.

Wij zien de yoga community in Nederland gestaag groeien. Yoga is toegankelijk geworden voor elk publiek en heeft zijn geitenwollensokken-imago ver achter zich gelaten. Onze duurzame yoga- en meditatieproducten zijn onmisbaar bij deze nieuwe beleving van yoga. Yogisha biedt de unieke combinatie van online én offline winkelen. Naast onze webshop kunnen klanten in onze winkels de yogamatten voelen, yogakleding passen en advies krijgen van ons ervaren personeel om zo tot de juiste aankoop te komen. 

Volledig assortiment verkrijgbaar in de winkel
Probeer en vergelijk verschillende yogamatjes
✓ 
Kom proefzitten op meditatiekussens en -bankjes
✓ Focus op duurzaamheid en kwaliteit
✓ Persoonlijk advies, of lekker rondneuzen

Tot ziens in dé yogawinkel van Den Haag!

ADRES

Prins Hendrikstraat 138
2518 HX Den Haag

Telefoon: 070 8701894
E-mail: [email protected]
KvK-nummer: 74010131
BTW-nummer: NL859742519B01

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m zaterdag van 11:00 - 18:00

OPENBAAR VERVOER

Tram 3 & 16, halte Van Speijkstraat

PARKEREN

Voor de deur is altijd wel plek. Parkeerkosten: €1,70/uur

OVER DE EIGENARESSE

Dominique Brandsma: "Tijdens mijn studie geneeskunde merkte ik dat mijn interesse uitging naar de oorzaak van ziekte, en vooral de preventie ervan. In mijn zoektocht naar een gezonde en gelukkige levensstijl begon ik met het beoefenen van yoga. Het bracht me rust en helderheid. Ik vervolgde mijn yoga-passie en volgde trainingen in mindfulness en meditatie.

In Vancouver, New York en Londen zag ik speciale yogawinkels, yogakledinglijnen en –produkten. En niet alleen voor de oefenzaal. Yoga is een manier van oefenen, een manier van bewegen, maar ook een manier van leven. De kleding en accessoires zijn er om deze lifestyle te ervaren; kwaliteitsproducten om jezelf mee te verwennen. 

Ook als we het over commitment hebben om yoga en meditatie in ons leven te brengen, vraagt dat soms best wat van jezelf. Tijd en inzet. Dit mag je best wat ondersteunen. Yoga is celebrating life. Kwaliteitsproducten helpen daarbij. 

Het concept Yogisha is mijn bijdrage aan dit vieren van het leven. In de yoga lifestyle. Je bent welkom om dit met mij te delen. Kom eens langs in één van mijn winkels."