Gratis verzending vanaf €50,- (NL-BE-DU)
Persoonlijk door ons verpakt en verstuurd vanuit onze winkel
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Verzending binnen 1-2 werkdagen
  • Nederlands
  • Ohmme Cobra Bamboo Shirt - Solid Grey

    Ohmme Cobra Bamboo Shirt - Solid Grey

    Terug naar overzicht

    39,00 Incl. btw

    (0)

    Heren yoga shirt gemaakt van heerlijk zacht en duurzaam bamboe. Het shirt heeft een slanke pasvorm waardoor het goed op zijn plaats blijft in alle yoga houdingen, zelfs de hoofdstand!

    Lees de volledige productomschrijving

    Choose from:

    Size:

    View this product in our store?Show store locations

    • Niet op voorraad
    • Gratis verzending vanaf €50,- (NL-BE-DU)
    • Persoonlijk door ons verpakt en verstuurd vanuit onze winkel
    • Fysieke yogawinkel in Amsterdam
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen

    Productomschrijving

    Het Ohmme Cobra Bamboo-shirt laat je niet in de steek, ongeacht hoe je beweegt! Dit shirt is ontworpen om op zijn plaats te blijven tijdens inversies, sluit mooi aan, en ziet er fantastisch uit! Strakker rond de taille, zodat het shirt niet omhoog glijdt in de downward facing dog of hoofdstand, dit yoga shirt is onmisbaar voor iedere practice.
    Het shirt is gemaakt van zacht en ademend bamboe. De vocht absorberende en afvoerende eigenschappen zijn zelfs efficiënter dan die van normaal katoen of microvezel, en de natuurlijke anti-bacteriële kwaliteit zorgt ervoor dat je je in dit shirt altijd fris voelt. Tijdens het groeiproces absorbeert bamboe broeikasgassen en groeit het snel zonder pesticiden. Met een duurzamere groeifase is bamboevezel een beter alternatief voor conventioneel gekweekt katoen, dat ongeveer 25% van de insecticiden in de wereld en meer dan 10% van de pesticiden in de wereld gebruikt.

    Eigenschappen

    • Zacht en duurzaam bamboe
    • Kleedt slank af

    Materiaal
    95% bamboe, 5% spandex

    Stoffen gemaakt van bamboe zijn erg duurzaam omdat het gewas wordt gekweekt zonder gebruik van pesticiden. Bamboe voelt zacht aan op de huid en is heel ademend. Verder is bamboe zeer geliefd om zijn antibacteriële kwaliteit, hierdoor voel je je langer fris

    Maattabel

     SMLXL
    Borst (cm)87-9192-9697-101102-107

     

    Wasinstructies

    In de wasmachine op max. 40º, niet in de droger.

    Duurzaamheid

    OHMME's kleding wordt in Europa ontworpen en gemaakt met de meest geavanceerde technieken, inclusief de GREEN DEFENCE - technologie dat de groei van bacteriën stopt en geurtjes tegengaat zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken - en Bluesign®, wat de impact op het milieu minimaliseert en helpt om richting een duurzame textielindustrie te bewegen.

     

    Reviews Schrijf je eigen review

    0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

      Recent bekeken

        Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
        Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »